Βιολογικος Κυπαρισσιας...ημασταν πιτσιρικια και ασπρισανε τα μαλλια μας!

Το εργο τεινει να ξεπερασει και το ''Γεφυρι της Αρτας''!
Ολα αυτα τα ωραια γινονται στο Δ.Σ. Τριφυλιας οπου στη προσφατη συνεδριαση αποφασιστηκε απο το Σωμα η 3μηνη παραταση παραδοσης του εργου καθως συμφωνα με το σκεπτικο του Δημου χρειαζεται επιπροσθετος χρονος για να επιτευχθουν συνδεσεις με αγωγους της παραλιακης ζωνης.
Βεβαια απο περυσι ακουμε επισημα ή ανεπισημα,οτι μια φταιει η ΔΕΗ,μια ο κατασκευαστης,μια τα κονδυλια και ολα προφανως ειναι καταστασεις και χειρισμοι οι οποιοι επιβαρυνουν τον απλο δημοτη,καθως ενα εργο το οποιο απλα φθειρεται και επιβαλλεται να συντηρειται μεχρι τελικα να λειτουργησει (!) μονο κακο κανει στον κορβανα της καθημερινοτητας ενος ηδη προβληματικου ταμειακα Δημου...και βεβαια σε μια πολη οπου ''πνιγεται'' οταν βρεχει με ενα ουσιαστικα ανυπαρκτο δικτυο ομβριων υδατων το οποιο και αυτο περιμενει να συνδεθει με τη κεντρικη μοναδα.
Στο θεμα δεν συμφωνησε η αντιπολιτευση οπου ο κ.Σωτηροπουλος εθεσε  προβληματισμους και ενστασεις ενω ο κ.Πετροπουλος καταψηφισε μεμφομενος τον κ.Σαμπαζιωτη για αοριστες και νεφελωδεις απαντησεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.