Μεγάλη δημοσκόπηση - έκπληξη για τον Κώστα Καραμανλή

Μια δημοσκόπηση για τον Κώστα Καραμανλή που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις διενήργησε τις προηγούμενες ημέρες πολύ γνωστή εταιρία που συνεργάζεται με κυριακάτικη εφημερίδα.
Η εταιρία δημοσκοπήσεων -σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες απευθύνθηκε σε μεγάλο αριθμό πολιτών και έθεσε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την άποψη που έχουν για το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, για το έργο που επιτέλεσε στην κυβερνητική του θητεία και για την αποτελεσματικότητα του σε σχέση με μια σειρά από άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Μεταξύ των ερωτημάτων που τέθηκαν
είναι η γενικότερη εικόνα από την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας. Επίσης υπήρξαν ερωτήματα σύγκρισης με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον Λουκά Παπαδήμο. Αγνωστο είναι αν στην ίδια έρευνα υπήρξε ερώτημα σύγκρισης με τον Αντώνη Σαμαρά σε σχέση με την κοινή τους ιδιότητα ως επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας.
Η δημοσκόπηση περιελάμβανε και τα κλασικά ερωτήματα για την πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης κ.λπ. Σε περίπτωση που η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για την κυριακάτικη εφημερίδα με την οποία συνεργάζεται η γνωστή εταιρία, η δημοσιοποίηση της αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Δεν αποκλείεται πάντως, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, το κομμάτι της δημοσκόπησης που αφορά τον Κώστα Καραμανλή να μην περιλαμβανόταν στην «παραγγελία» της εφημερίδας αλλά να έγινε για λογαριασμού άλλων και απλώς να διενεργήθηκε ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.