Μεγάλωσε το ρήγμα στο Δερβένι - Αδιαφόρησαν υπουργείο και Περιφέρεια

Η εικόνα στο Δερβένι, στον υφιστάμενο εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και πως ο κίνδυνος κατολίσθησης είναι πραγματικός. Στο σημείο έχει δημιουργηθεί ρήγμα που καλύπτει όλο το πλάτος του δρόμου και το ανησυχητικό είναι ότι ξεκινάει από την πλευρά του βουνού. Τεχνικός που παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου από τις αρχές του 2010, μας επεσήμανε ότι αυτή τη φορά το ρήγμα υπάρχει και στο ρεύμα προς Καλαμάτα, που πριν δεν υπήρχε.
Η εικόνα επιβεβαιώνει ότι στο συγκεκριμένο σημείο απαιτείται παρέμβαση ουσιαστική. Το έργο μελετήθηκε για την προστασία του δρόμου, αλλά δεν υλοποιήθηκε μέχρι τώρα,
λόγω της αδιαφορίας των αρμοδίων αρχών, του υπουργείου Υποδομών και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι Μεσσήνιοι ελπίζουν ο δρόμος να αντέξει έως το τέλος Ιουνίου το αργότερο, οπότε αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το πολύπαθο νέο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα, ώστε να μην αποκοπεί ο νομός από τον υπόλοιπο κόσμο.

''Ελευθερια''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.