Kαι επιτελους εγενετο...Βιολογικος!

Ξεκινησε η λειτουργια του Βιολογικου Καθαρισμου της Κυπαρισσιας μετα απο πολυετη ταλαιπωρια οικονομικη και ψυχολογικη ολων των ενδιαφερομενων για το εργο,θεσμικων και μη,αφου ηδη εδω και λιγες ημερες η εγχυση λυματων εχει εκτραπει -απο το παλαιο δικτυο που απερριπτε τα υγρα αποβλητα στη θαλασσα- στις συγχρονες εγκαταστασεις του εργου.
Τα λυματα συγκεντρωνονται στη μοναδα του Βιολογικου και στις προσεχεις ημερες θα εχει ολοκληρωθει η πρωτη επεξεργασια.
Η λειτουργια συντελειται ικανοποιητικα και οι τεχνικοι της εταιριας που διαχειριζεται το εργο, παρακολουθουν στενα τη συμπεριφορα του Βιολογικου και ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν οποιο θεμα προκυψει και να προβουν σε οποιες ρυθμισεις.
Προσεχως θα γινουν τα εγκαινια του σημαντικου αυτου εργου για τη  περιοχη και θα παρουσιαστει επισημα στους δημοτες και τον Τυπο.

1 σχόλιο:

  1. γιοφυρι της Αρτας για 23 χρονια,τοτε σχεδιασθηκε,μελετηθηκε,αλλου βεβαια,για πρωτη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.