Ο Δημος Τριφυλιας στις εκδηλωσεις για τον Τελο Αγρα στη Μακεδονια.

17af8af12bc80985c6eca0cd9ca4f76b_SΟ Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος Στάθης Ανδρινόπουλος θα παραστούν στις εκδηλώσεις μνήμης του Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπετάν Άγρα (Τέλου Αγαπηνού καταγόμενου εκ Γαργαλιάνων) που θα γίνουν στις 9 & 10 Ιουνίου 2012 στη Θεσσαλονίκη και την Έδεσσα αντίστοιχα.


Ο Κώστας Κόλλιας δήλωσε σχετικά: «Είναι χρέος μας στον κάθε καιρό να τιμάμε τους ήρωες, που με το αίμα τους και τη ζωή τους ακόμη στέριωσαν το οικοδόμημα της πατρίδας Ελλάδας. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Τέλος Αγαπηνός, που νεαρός ακόμη ανθυπολοχαγός θυσιάστηκε και άνοιξε το δρόμο για τη λευτεριά της Μακεδονίας μας. Η επίσκεψή μας αποτελεί μία ελάχιστη ανταπόδοση τιμής. Να κλίνουμε το γόνυ στον τόπο του μαρτυρίου και της θυσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.