Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Α. Ρουμελιώτη.

Τουλάχιστον επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η διοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου «Μπορώ και χωρίς Ευρώ» του Α. Ρουμελιώτη, από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοδρόμιο» των Δημήτρη Μπούζα και Κατερίνας Σταματοπούλου.
Η ιδέα των διοργανωτών ώστε η παρουσίαση να γίνει στο φιλόξενο, εξωτερικό χώρο του “Rock-Bar” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς διαμορφώθηκε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.
Με το τέλος των ομιλιών των κ.κ Πάνου Μπόζου και Κατερίνας Ακριβοπούλου, δόθηκε ευκαιρία στον κόσμο να αναπτύξει έναν φιλικό διάλογο με τον συγγραφέα πάνω σε θέματα
που αναπτύσσονται στο βιβλίο του αλλά και στην γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε σαν πολίτες, όπως αποτυπώνονται στο μυαλό και την πένα του συγγραφέα.
Εκτός από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και την δημοσιογράφο του Σκάϊ το παρόν έδωσε και η Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Κόλια αλλά και αντιδημάρχους του δήμου Τριφυλίας οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τον κ. Μπούζα για την άψογη διοργάνωση, αντάλλαξαν απόψεις με τους εισηγητές του βιβλίου, τον συγγραφέα αλλά και τους παρευρισκόμενους πολίτες, αλλά και πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικοί και όχι μόνο.
Με το τέλος της παρουσίασης, όπως είχε ανακοινωθεί και στην πρόσκλησή της, ακολούθησε μουσική με επιλογές και του ιδίου του κ. Ρουμελιώτη, ποτό και φυσικά χαλαρή κουβέντα, κάτι για το οποίο ο χώρος του “Rock-Bar” είναι ιδανικός.
Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές της βραδιάς αυτής και ελπίζουμε η συμμετοχή του κόσμου και το όλο αποτέλεσμα να τους εμπνεύσει και για νέες τέτοιες όμορφες βραδιές που μόνο καλό κάνουν στην πόλη μας και φυσικά, γεμίζουν εποικοδομητικά την καθημερινότητα σε αυτή. Και γιατί όχι, να βρεθούν και μιμητές της προσπάθειας αυτής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.