«Η Frontex κάνει κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος στον ALPHA98.9. Μίλησε για το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την επιχείρηση συλλογής των λαθρομεταναστών στις παλιές σχολές αστυνομικών στον Έβρο.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος έκανε την εξής λογική ερώτηση, "που βρίσκουν τα λεφτά οι μετανάστες για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα; Οι λαθρέμποροι ζητούν 4-5000 ευρώ!!!! Αν είχαν τα λεφτά αυτά στη χώρα τους θα ήταν πάμπλουτοι!!! Ποιο είναι το σχέδιο αδέλφια; Ποιοι κρύβονται πίσω από;"
"Εμείς γνωρίζαμε το πρόβλημα, και μας έλεγαν ρατσιστές , ξενοφοβικούς, και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους ξένους. Τώρα που το πρόβλημα έχει ξεφύγει,
δεν κάνουν τίποτα για να το λύσουν. Απόδειξη για αυτό προ ολίγου έφυγαν 10 λεωφορεία γεμάτα καταγεγραμμένους από την Frontex αλλοδαπούς, που σημαίνει ότι όπου τους πιάσουν στην Ευρώπη έχουν χρεωθεί σε εμάς και θα μας τους στείλουν πίσω. Κατά το απογευματάκι, θα τους δείτε στην πλατεία Κολωνακίου όταν θα πάτε για καφεδάκι.
Η Frontex είναι κάτι αστυνομικοί από ευρωπαϊκές χώρες που μένουν στα ακριβότερα ξενοδοχεία της περιοχής, πληρώνονται 2500-3000 ευρώ το μήνα, και αποστολή τους σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ είναι να καταγράφουν όσους εισέρχονται λαθραία στη χώρα. Έτσι ταυτοποιούνται ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως χώρα υποδοχής την Ελλάδα και "χρεώνονται" εδώ. Δηλ. απαλλάσσεται η Ευρώπη από αυτούς."
"Σκίζουν τα χαρτιά τους και δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι, όσο για την Frontex κάνει απλώς κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας, ήρθε εδώ για να επιβεβαιώσει ότι οι άνθρωποι αυτοί καταγράφονται." 
Το ερώτημα του Σεβασμιότατου για τα χρήματα που χρειάζεται ο κάθε λαθραίος για να έρθει στην Ελλάδα είναι εύλογο. Ένας Πακιστανός με 4000 ευρώ στο Πακιστάν θα είχε ...πολυκατάστημα, συνεπώς δεν έχει λόγο να έρθει σε μία καταρρέουσα χώρα εκτός αν η χρηματοδότηση γίνεται με κάποιο σκοπό, από κάποιο Παγκόσμιο κύκλωμα που προσπαθεί να επιτύχει μεσοπρόθεσμους γεωπολιτικούς στόχους, στους οποίους προφανώς εμείς δεν θα έχουμε καλό τέλος.
Ας ξυπνήσουμε πριν είναι ΑΡΓΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.