Διαρρηξη σε φωτογραφειο στη Κυπαρισσια

Σε κεντρικο φωτογραφειο της Κυπαρισσιας εκαναν επισκεψη εχθες το βραδυ οι ''ποντικοι'' της περιοχης.
Πιο συγκεκριμενα οι κλεφτες εισηλθαν στο καταστημα του κ.Μπουρα απο τη πισω πορτα που υπαρχει στο χωρο της επιχειρησης και εκλεψαν φωτογραφικο εξοπλισμο κλπ.
Ερευνες διενεργει το Α.Τ.Κυπαρισσιας.

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μια κίνησης βιοπραγίας καά την περιουσία ενός επιχειρηματία προσπάθησαν και κατάφεραν διαρρήκτες. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να τηρούμε τα πιο βασικά μέτρα ασφαλείας όπως να κλειδώνουμε - ασφαλίζουμε πόρτες παρθάθυρα , να ενημερώνουμε γειτονες και φίλους για την κατάσταση του χώρου μας αλλά και τις προθέσεις μας (π.χ. θα απουσιάσουμε τριήμερο κλπ) και να ενεργοποιούμε το σύστημα ασφαλείας κατα την παραμονή μας στο χώρο αλλά και κατα την έξοδο μας. Αυτό μπορεί να φανεί σωτήριο για την περιουσία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.