Θα μπει πινακιδα στην Αλλαγη για τη Κυπαρισσια;

Aποψη-παρατηρηση του αναγνωστη μας Δ.Φαρσαροτα.
Με την παράδοση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Καλαμάτας δεν υπήρχε πινακίδα για Κυπαρισσια (όπως στην παλιά εθνική οδό) με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί απο Αθήνα να καταλήγουν στην Καλαμάτα και να πληρώνουν διόδια διπλά για να επιστρέψουν προς Κυπαρισσια.
Μετα τις έντονες διαμαρτυρίες μπήκε μια
μικρή πινακίδα (ίσα ίσα που φαίνεται) με ένδειξη ''Κυπαρισσία''.Η πινακιδα λογω μεγεθους χάνεται ανάμεσα σε αυτές του Μελιγαλα και της Πάτρας-Πύργου.Μετα απο αυτα επικοινώνησα με τον Μορέα και η απάντηση τους ειναι οτι ''δε μπορούν να βάλουν πινακίδα για κάθε χωριό''.
Η Κυπαρισσια ειναι τουριστικός προορισμός και κατεύθυνση για όλη την Τριφυλία και πρέπει ο Μορεας να μην υποτιμάει την περιοχη μας,ούτε να ταλαιπωρεί όσους θέλουν να κατευθυνθούν στην ευρύτερη περιοχη της Τριφυλίας (που δεν ειναι χωριό).
Η τουριστική περίοδος ξεκινάει...

3 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ..ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ..ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή παρατήρηση.Απαραδεκτοι οι του Μωρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΕΑΣ.Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ .ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑ .ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.