Περιμένουν υπολογιστές για το Κέντρο Φορολογούμενων σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

Με ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναμένεται να εξοπλιστούν τα τρία Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων στο Δήμο Τριφυλίας.
Η απάντηση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ήταν θετική στο αίτημα του δήμου για παραχώρηση έξι
υπολογιστών για τις ανάγκες των τριών γραφείων, ώστε να τοποθετηθούν δύο κομπιούτερ στο καθένα.
Οπως σημείωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν προφορικά, μετά από επικοινωνία με την προϊσταμένη της ενοποποιημένης ΔΟΥ Καλαμάτας, σύντομα αναμένεται να στελεχωθούν με προσωπικό και τα δύο ΓΕΦ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους ώστε να λειτουργήσουν. Κάτι που εκτίμησε ότι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Να σημειώσουμε για τους πολίτες πως το ΓΕΦ Κυπαρισσίας ήδη λειτουργεί στο ισόγειο του Δημαρχείου δίπλα από το ΚΕΠ. Στα Φιλιατρά θα στεγαστεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στους Γαργαλιάνους στο κτήριο όπου στεγαζόταν παλιά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαργαλιάνων.

Κ.Μπουρας
''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.