25 χρονια για τον Α.Γ.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στη Κυπαρισσια.

Η βραβευση του Π.Αλεξοπουλου
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από κόσμο με περισσότερους από 600 θεατές το κλειστό Γυμναστήριο  Κυπαρισσίας ‘Τάκης Αδαμόπουλος’ με αφορμή την επετειακή εκδήλωση των 25 ετών από την λειτουργία του Α.Γ.Σ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας παρουσία
των αρχών, φορέων και διακεκριμένων αθλητών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αλεξόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «Ο Α.Γ.Σ. Κυπαρισσίας είναι ο πυλώνας της Τριφυλίας στο Ολυμπιακό αυτό άθλημα και όχι μόνο. Ο ακούραστος Προπονητής Παναγιώτης Δικαίος το 1988 ξεκίνησε στη πόλη μας, φυτέυοντας ένα μικρό δεντράκι, το οποίο μεγάλωσε και καρποφόρησε με πολλές μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, σε Πανευρωπαικά και Διεθνές Μήτινγκ όπου σημειώθηκαν αξιοζήλευτες αθλητικές επιδόσεις». Πρόσθεσε ότι «Οι μεγάλες διακρίσεις που επιτεύχθηκαν με την στρατηγική, την πειθαρχία, τη γνώση και το σεβασμό απέναντι στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, έχει καταφέρει να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του αθλητισμού και του Ταεκβοντό.»

                   ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας υπογράμμισε ότι «ο αθλητισμός χαλυβδώνει τη θέληση των ανθρώπων, δημιουργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες αποτελώντας το ευ αγωνίζεσθαι σε πολλές μορφές» ενώ μίλησε για αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στις πρωτοβουλίες του παρά το γεγονός ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Υποσχέθηκε όμως ότι τις δράσεις του Συλλόγου που προβάλλουν την Τριφυλία θα τις στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο διότι πιστεύει στη τόνωση της ευγενούς άμιλλας και υγιούς αθλητισμού. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και εκπρόσωπος του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου κ. Σαράντος Κουκούμης ο οποίος μίλησε για την ανάγκη υλοποίησης και συντήρησης των αθλητικών υποδομών του Δήμου. Παρών ήταν επίσης ο Δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ο οποίος βράβευσε και αθλητή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παρών έδωσε ο Πρώην Προπονητής της Εθνικής Ομάδας και νυν Προπονητής του Συλλόγου Χαιδαρίου Αττικής κ. Αλέξανδρος Γκότσης, ο Προπονητής του Συλλόγου Άρις Τρίπολης Σιάμπος Γεώργιος και του Συλλόγου ΕΝ ΔΡΆΣΕΙ Καλαμάτας κ. Διαμαντόπουλος Γεώργιος. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας κ. Γκότσης έμεινε εντυπωσιασμένος από την υψηλή τεχνική και επιδόσεις των αθλητών εκφράζοντας την άποψη ότι θα είναι κοντά στο Σύλλογο ενώ έμεινε ικανοποιημένος από τη περιοχή μας την οποία θα επισκεφθεί εκ νέου.

                               ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Το ιστορικό του Συλλόγου ανέλυσε ο Προπονητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ από το 1988 ο οποίος επί 25 χρόνια έρχεται δεκάδες χιλιόμετρα για να προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό. Έκανε μνεία στις μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνια και Πανευρπωιακά πρωταθλήματα με την κατάκτηση πρώτων θέσεων προάγοντας το Ολυμπιακό άθλημα με υπομονή και θέληση για την επίτευξη τον στόχων του Συλλόγου. Ο κόσμος της περιοχής αγκάλιασε την προσπάθεια εμπιστεύοντας τους μικρούς αθλητές στα χέρια του Συλλόγου και αποτελεί κατάκτηση ότι αθλητές του διακρίθηκαν στον κοινωνικό και επιστημονικό στίβο της περιφέρειας.  Ο Πρωταθλητής Παναγ. Αλεξόπουλος ήταν ο αθλητής μας που έφερε την φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στη πόλη μας και ήταν κριτής στην Ολυμπιάδα του 2004. Το 2000 εξάλλου φιλοξενήθηκαν στη πόλη μας στο Διεθνές Μήτινγκ Κυπαρισσίας οι εθνικές ομάδες Ρουμανίας και Γερμανίας. Ο Φώτης Δικαίος ήρθε 5ος στην Πανευρωπαική ολυμπιάδα και 7ος στο κόσμο ενώ μετείχε και σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας. Οι συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια σε Πρωταθλήματα ξεπέρασαν τις 100 αποκομίζοντας πλήθος κυπέλλων, πρωτιές και μετάλλια. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

                           ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ για τα 25 χρόνια
ΔΙΚΑΙΟΣ ΦΩΤΗΣ,                                                       ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ.                                            ΚΑΝΑΒΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ                               ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓ.
ΧΑΙΜΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                             ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ                                  
ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΧΡΥΣΑ                                                     ΦΩΤΕΙΝΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΙΜΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                  ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                                                                               
Παράλληλα τιμήθηκε ο κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος πρώην Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας και Πρόεδρος του Οργανισμού νεολαίας και Άθλησης για την προσφορά του στο Σύλλογο.
Ακολούθησε η επίδειξη όλων των βαθμίδων αθλητών με αγωνιστική παρουσία, τεχνικές αυτοάμυνας ενώ εντυπωσίασε ο Παν. Αλεξόπουλος με τριπλό χτύπημα έχοντας δεμένα τα μάτια του και ο Φώτης Δικαίος με εναέριο χτύπημα ακριβείας πάνω σε σπαθί που έφερε ένα μήλο, δείχνοντας το επίπεδο τεχνικής του Ολυμπιακού αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.