Ξεκινα και παλι η Ολυμπια Οδος.Αγνωστο που θα καταληξει.25.000 θεσεις εργασιας.

Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, πριν από το Πάσχα ξεκινούν και πάλι τα έργα στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους παραχώρησης στους οποιους περιλαμβανεται και η Ολυμπια Οδος ενω η προβλεψη μεχρι
στιγμης ειναι το εργο να καταληξει στη Πατρα ενω αγνωστο ειναι τι μελλει γενεσθαι σχετικα με τη συνεχιση του σε Ηλεια και Μεσσηνια καθως οι ζυμωσεις ακομη εξελισσονται αν και τα τελευταια γεγονοτα δειχνουν οτι δυσκολα η Οδος θα ''κατηφορισει'' νοτιοτερα...βεβαια το παρασκηνιο καλα κρατει.
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι υπεγράφη συμφωνία με τους παραχωρησιούχους να επαναλειτουργήσουν τα εργοτάξια χωρίς καθυστερήσεις και μάλιστα πριν το Πάσχα.
Τα έργα σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, θα δημιουργήσουν 25.000 θέσεις εργασίας. Το πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης των έργων στους τέσσερις αυτοκινητόδρομους, που έχουν παγώσει εδώ και δύο χρόνια, θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε την επανεκκίνηση των έργων ως «επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας», προσθέτοντας ότι «στα έργα αυτά θα βρουν άμεσα εργασία 25.000 άτομα».
Σημειώνεται ότι από τους πέντε αυτοκινητόδρομους, ο μόνος που συνεχιζόταν κανονικά η κατασκευή του ήταν εκείνος προς Καλαμάτα και Σπάρτη. Ηδη προς την Καλαμάτα ολοκληρώθηκε, ενώ το τμήμα προς Σπάρτη υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το 2014. Οι νέες συμβάσεις που θα υπογραφούν, θα κατατεθούν προς κύρωση στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.