Η Χρυσή Αυγή για έλεγχο στις αποκλειστικες, στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Μέλη της Χρυσης Αυγης, με επικεφαλής τον βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση εισέβαλαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να ελέγξουν αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
Η διοίκηση του νοσοκομείου και ο κ.Μπεζος, καταδίκασαν το περιστατικό και
στην ανακοίνωσή του το Νοσοκομειο, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «τέτοιου είδους πρακτικές που έρχονται να υποκαταστήσουν τη θεσμοθετημένη λειτουργία των αρμόδιων αρχών δεν έχουν θέση στη Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία μας. Καθημερινά παρακολουθεί, ελέγχει, εποπτεύει και συνεργάζεται με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας που εμπλέκονται στο θέμα (ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, Αστυνομία, Εισαγγελία, Σωματείο των Αποκλειστικών Νοσοκόμων)».




1 σχόλιο:


  1. Πιστεύω πως για ακόμη μια φόρα όπως και σε κάθε κόμμα βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Ας κάνει η Χ>Α, Ο Σύριζα , οι ανεξ ΈΛΛηνες και όποιο κόμμα μια εξωβουλευτική Ερευνα για όλα τα λαμόγια προμηθευτές ,κατί φαρμακογράφους γιατρούς που γράφανε άλλα ντι άλλων , λαμόγια φαρμακοποιούς που χρεώνανε τις συνταγές , κάτι εσω έξω μικροβιολόγους, ακτινολόγους και λοιπούς εξωτερικούς συνεργάτες και παντώς τύπου κρατικοδίαιτους ψευτομάνατζερ και θα βρεί σε πραγματικούς αριθμούς ποιοί φάγανε τα δισεκκατομύρια ολα τα χρόνια του πάρτυ στην υγεία , και να τους ξεμπρόστίασει, να καθαρίσει η ήρα από το στάρι για να τα πώ άπλα.Ακόμα και να τούς πλάκωσει όλους αυτούς και να τους δημεύσει της περιουσίες όλοι μπράβο θα πούνε. Άμα θέλει κάθαρση να κόψει τα κεφάλια και όχι να γρατζουνάει το πόδι του κοτσού στο τέλος της ουράς. Ο Εθνικιστικοι και εθνικοσοσσιαλίστικοί σχηματισμοί όταν και όπου πέτυχαν -Ιταλία, ΙΣπανία , Γερμανία, Πορτογαλία,- στηρίχταν σε ρήξη με το σύστημα και επανάσταση σε σημαντικού τομείς,και στην απονομή ουσιαστικής δικαιωσύνης και όχι σε φυστίκια....
    Με εκτίμιση
    "Κικέρων"

    Υ.Γ. Σε λίγο θα ψοφάνε σαν τα σκυλία στα χωρία οι ηλικιωμένοι και ασχολούμστε με το ΝΟ1 πρόβλημα της υγείας τις Βουλγάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.