''Γυρισε'' το ντερμπι ο Α.Ο.Κ. και πηρε το τριποντο

Στο παιχνιδι του Σαββατου απεναντι στον Ολυμπιακο Καλαματας,το οποιο αν μη τι αλλο και λογω δυναμικοτητας των ομαδων και λογω προ'ι'στοριας αναμεσα τους οσο και απο την εξελιξη του παιχνιδιου,ειδαμε ενα ντερμπι το οποιο
μεν φανταζε αδιαφορο απο βαθμολογικης αποψης σιγουρα ομως δικαιωσε οσους το παρακολουθησαν.
Η Κυπαρισσια παγωσε καθως βρεθηκε να δεχεται πρωτη τερμα απο τους φιλοξενουμενους στο πρωτο ημιχρονο και συγκεκριμενα στο 33' ενω αδυνατουσε να ισοφαρισει κατι που την οδηγησε στα αποδυτηρια με το σκορ εις βαρος της.
Στην επαναληψη οι ποδοσφαιριστες της τοπικης μας ομαδας πιεσαν για να σκοραρουν κατι που καταφεραν μετα απο μιση ωρα παιχνιδιου και στο 75' ο Γαργαρωνης σκοραρε κανοντας το 1-1.
Οι Κυπαρισσιοι ''κυνηγησαν'' το ματς και με επιμονη σκοραραν και το 2ο νικηφορο τερμα λιγο πριν τη ληξη στο 89' με τον Μαρασιν κλεβοντας οποια ελπιδα εστω για το βαθμο της ισοπαλιας απο τους ερυθρολευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.