Δημος Τριφυλιας: Εξελιξεις στη παραταξη Κολλια,θεμα με Σαμπαζιωτη

Του Η.Γιαννοπουλου στο ''ΘΑΡΡΟΣ''
Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Τριφυλίας!
Όσα εκτυλίχθηκαν δημόσια στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο «σκοτωμός» και το «ξεκατίνιασμα» δημοτικών συμβούλων, οι
σκληρές επιθέσεις που δέχτηκε ο δήμαρχος από δημοτικούς τους συμβούλους, όπως και όλα όσα ακολούθησαν, εκτός δημοσιότητας, φέρνουν πιο κοντά τις όποιες εξελίξεις.
Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι αυτές θα είναι ραγδαίες…

Δεν «περνάει» η πρόταση Κόλλια για Σαμπαζιώτη
Βιασύνη υπάρχει από τη μεριά του δημάρχου Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια, να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η μερική διεύρυνση της σημερινής ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας, παίρνοντας και το αντικείμενο ύδρευσης και αποχέτευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης.
 Ο λόγος της βιασύνης δεν είναι άλλος από την «αποκατάσταση» του απομακρυνθέντος - στις αρχές του έτους - από τη θέση αντιδημάρχου Γιώργου Σαμπαζιώτη, με «υποσχετική» για την προεδρία της διευρυμένης ΔΕΥΑ!
 Όπως μαθαίνω, όμως, ακόμα και να γίνει η μερική διεύρυνση της ΔΕΥΑ - αλήθεια, γιατί δε γίνεται, επιτέλους, Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο;-, όσο και αν προσπαθεί ο δήμαρχος Τριφυλίας να «μαλαγρώσει» τους δημοτικούς του συμβούλους να αποδεχθούν την πρότασή του για τον κ. Σαμπαζιώτη, μέχρι στιγμής αυτή δεν «περνάει» με τίποτα από την πλειοψηφία!

Ακόμα και «αξιωματούχοι» λένε όχι!

Επιτέλους, πίσσα στους δρόμους της Κυπαρισσίας!
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 6 χρόνια και να σπάσουν τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα του κόσμου, μαζί με τα νεύρα του, για να πέσει πίσσα στους δρόμους της Κυπαρισσίας!

6 χρόνια για να κλείσουν τα γρανιά από το δίκτυο των ομβρίων που με υπαιτιότητα του Δήμου Κυπαρισσίας είχε μείνει ημιτελές!
Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.