Έκτακτο Δ.Σ Τριφυλίας για το θέμα "Ελαίας". Για... "καλαμπουράκια" μίλησε ο Τσίγγανος

ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στην αίθουσα του Δ.Σ. Τριφυλίας για το θέμα της προστασίας του Κυπαρισσιακού Κόλπου αλλά και τις παρεμβάσεις στην περιφέρεια της Ελαίας. Στην σύσκεψη θα
παραστούν οι συλλογικοί φορείς της Δ.Ε. Αυλώνας με τους συλλόγους τους αλλά και τοπικούς φορείς ώστε να υλοποιηθεί διαβούλευση σχετικά με το ζήτημα που έχει απασχολήσει την περιοχή.
Παράλληλα στις 25 Απριλίου θα ακολουθήσει κλειστή σύσκεψη όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας με εκπροσώπους του ΥΠΕΚΑ για την ανάδειξη του θέματος ώστε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ υπουργείου και Δήμου Τριφυλίας για το ζήτημα.
Παροντες θα είναι τεχνοκράτες με εκπροσώπους και της Αποκεντρωμένης διοίκησης για να διερευνήσει το καθεστώς της natura 2000, ενώ ο Δήμος έχει ήδη στείλει επιστολή στο ΥΠΕΚΑ με τις απόψεις του επί του θέματος. Έτσι την Τετάρτη με τη σύγκληση του έκτακτου Δ.Σ. Τριφυλίας με φορείς Ελαίας, Καλονερού θα υπάρχει το θέμα Ανάπτυξη περιοχής Natura από Ελαία ως Κυπαρισσία.

ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙΑ...

Πάντως στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγ. Τσίγγανος όταν τέθηκε το θέμα μίλησε για άψογη συνεργασία με την Πολεοδομία και του Δήμου στην οποία είναι πολιτικός προιστάμενος αναφέροντας ότι έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς 4 έλεγχοι για την υπόθεση χωρίς όμως να αναφέρει τα πορίσματα των ερευνών. Σε άλλη αποστροφή του λόγου του απάντησε σε σχόλια για το γεγονός ότι ήταν νομικός σύμβουλος της εταιρίας του επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στην Ελαία.
Διαπίστωσε ότι το 2008 που αναφέρεται η υπόθεση δεν...είναι τόσο κακό να είναι κανείς δικηγόρος κάποιου, ενώ μίλησε για κάποιους που διαχέουν σχόλια εις βάρος της Πολεοδομίας, για να καταλήξει ότι...κάποια στιγμή το "καλαμπουράκι θα πρέπει να σταματήσει και η συκοφαντία να τελειώνει"...
Κατέληξε λέγοντας ότι η Πολεοδομία κινείται στα όρια της νομιμότητας.
Φυσικά τι εννοούσε ο κ. Αντιδήμαρχος θα φανεί στις επόμενες συνεδριάσεις για να μάθουμε τι είναι νόμιμο και τι ηθικό....


best-tv.gr

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Κ. Αντιδήμαρχε
    Το οτι ο πρόεδρος της πήγε και όργωσε χαμηλή δασική βλάστηση υπό αναγέννηση και προστατεύμενα φυτά π.χ. juniperus είναι καλαμπουράκια???
    Το μπούζι θα τσιμεντωθεί και ο Καιφας κάηκε κύριε Τσίγγανε και ίσως τα παιδία σας και τα παιδία μας να μην δούν ποτέ το μπούζι που γνωρίσαμε εμείς σαν παιδία στις σχολικές και εφηβηκές εκδρομες με το τρένο...αλλά 50 υπερπολυτελείς θωρακισμένες κατοικία που μέσα θα δουλεύουν 50 ίλλωτες Έλληνες για 300 ευρώ .... Αν γίνει ποτέ κατασκευή οι τοπικοί οικοδόμοι και τεχνίτες θα δουλέψουν όσο και στο λιμάνι...εκτός βέβαια και εαν είναι εργολάβοι προσκύμενοι στην δημοτικοί αρχή....και θα μετατραπεί μια μοναδική περιοχή που έχει κάνει την ελαία πόλο έλξεις για ανθρώπους από όλων των κόσμο σε φέουδο Ρώσων, Αράβων, Ισραηλινών νεόπλουτων κτλ.. που θα φρουρείτε, όπως άρχισε να γίνετε...αυτήν την ανάπτυξη οραματίζεστε αγαπητέ κ. Τσίγγανε
    Ας βγάλετε μια ανακοίνωση σαν δημαρχείο να καθαρίσετε την θέση σας και πρίν αποφασίσετε σκεφτέιτε εσείς προσωπικά πόσες αναμνήσεις καί στιγμές έχετε να θυμάστε απο την εφοιβική σας ηλικίααπο το πανέφορμο παράκτιο δάσος της Ελαίας το Μπόυζι που λέμε οι ντόπιοι.
    Δεν θα είναι κρίμα να μην έχουν τα παιδία όλους του κόσμου την δυνατότητα να ζήσουν κάτι ανάλογο?
    Με εκτίμιση και καλοπροαίρετη κριτική
    Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.