Συγκίνηση και ενθουσιώδης υποδοχή για το τρένο στην Κυπαρισσία!

Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, με συγκίνηση και ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής το τρένο στην Κυπαρισσία! Το τρένο που σφύριξε ξανά, μετά από δυόμιση περίπου χρόνια από το τελευταίο του δρομολόγιο και τέσσερα από το «λουκέτο» στο Σταθμό του ΟΣΕ, με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια να είναι μπροστά
στη μηχανή!
Η υποδοχή έγινε με τύμπανα και μουσικές από τον Τριφύλιο ηθοποιό και τραγουδοποιό Νίκο Καλογερόπουλο ενώ στους Άγγλους εκδρομείς, δώρα και πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα και κέρασμα προσέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας από τοπικές επιχειρήσεις! Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σταθμό και όλοι, εκδρομείς, στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο κόσμος από την ευρύτερη περιοχή το χάρηκαν και το γλέντησαν!


Του Ηλία Γιαννόπουλου 
ΘΑΡΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. Τσάφ τσούφ τσάφ τσούφ...ό Κόλλιας περνά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε νουμερο Κόλλια, το τραίνο άλλοι το έφεραν και έσκασες για τα πανηγυρια...Τώρα που θα μπετοσετε και την Ελαία να δούμε τι θα βλέπουν απο το τραίνο οι καλεσμένοι.
    Ξεφτυλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιχθησαν αι τουρισται επι του τρενου και οι ιθαγενεις εσπευσαν να τους προυπαντησουν με χορους και τραπεζωματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε ρε Καλογερόπουλε νούμερο έχεις καταντήσει καί σύ μπεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.