Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας και Σωματείο Οικοδόμων υπέρ της επένδυσης στον Αγιαννάκη και την Ελαία

Με ανακοινώσεις τους το Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας και το Σωματείο Οικοδόμων Κυπαρισσίας, σχετικά με τη σχεδιαζόμενη επένδυση στον Αγιαννάκη και την Ελαία, τάσσονται υπέρ της επένδυσης!

Οι ανακοινώσεις:

Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας
Το Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας, παρακολουθεί με σκεπτικισμό και προσοχή τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες
ημέρες σχετικά με το σχέδιο για την υλοποίηση επενδυτικού σχεδίου για την ανέγερση παραθεριστικών κατοικιών στην παραλία της περιοχής Ελαίας, και την περίεργη προσπάθεια που επιχειρείται να συνδέσει αρνητικά την επενδυτική αυτή πρωτοβουλία με ανύπαρκτους κινδύνους για το περιβάλλον. Κάποιοι φαίνεται πως ξεχνούν ότι στις τρέχουσες συνθήκες της πρωτοφανούς κρίσης, η πρωταρχική ανάγκη είναι να εξασφαλισθεί δουλειά και προοπτική, κύρια για την νεολαία και τους ανέργους και όχι το κυνήγι μαγισσών με φανταστικούς κινδύνους για το περιβάλλον που κάποιοι το θυμούνται καθυστερημένα και το χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μετατρέψουν την περιοχή σε νεκρή ζώνη. Επιτέλους είναι καιρός πια να ανακοπτεί η ανεργία που μαστίζει την εργατική τάξη και η απουσία κάθε αναπτυξιακής πρωτοβουλίας που καταδικάζει την περιοχή στο μαρασμό στην ύφεση και την φτώχεια. Για τον λόγο αυτό το Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι καιρός πια να σοβαρευτούμε. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλη αιμορραγία σε ανθρώπινο δυναμικό.

Σωματείο Οικοδόμων Κυπαρισσίας
Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που προσπαθούν να συνδέσουν την ανέγερση παραθεριστικών κατοικιών στην παραλία της περιοχής Ελαίας, για την οποία εκκρεμεί η έκδοση αδειών δόμησης στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, με ανύπαρκτους κινδύνους για το περιβάλλον, το σωματείο Οικοδόμων Κυπαρισσίας ξεκαθαρίζει ότι θα παλέψει με κάθε τρόπο για να μην επικρατήσει ο παραλογισμός που θα καταδικάσει πλέον οριστικά και αμετάκλητα την επαγγελματική μας τάξη στο μαρασμό και την απόλυτη φτώχεια. Οι οικοδόμοι της περιοχής έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας από όλους τους κλάδους. Έχουμε φτάσει να μην καλύπτουμε ούτε τα ελάχιστα ένσημα. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή μας. Την ίδια στιγμή κάποιοι μας προτείνουν υποκριτικά να ψάξουμε για «παντεσπάνι». Ξεχνούν όμως ότι περιβάλλον υπάρχει όσο υπάρχει άνθρωπος. Δεν θα ανεχθούμε άλλο να παλεύουμε με φαντάσματα. Επιτέλους ας φανερωθούν όσιο με το ψεύτικο πρόσχημα του περιβάλλοντος προωθούν την ανεργία και το διωγμό από την περιοχή μας κάθε αναπτυξιακής και παραγωγικής πρωτοβουλίας. Φθάνει πια η κοροϊδία.

3 σχόλια:

 1. δεν υπαρχει ταξική συνείδηση τελικα !!! οι εργατες χερι χερι με τα αφεντικα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ασε την ταξική συνείδηση και σκέψου πρακτικά ποιός εξασφαλίζει οτι θα απασχοληθούν έλληνες απο την περιοχή?
  ΠΑραμύθια πακιστανοι ρουμανοι κτλ απο κανέναν μεγαλοεργαλάβο θα απασχοληθούν όπως συνήθως. Επιπλεόν καμμία αναφορά για το οχι των περισσότερων συμβούλων και το τι έγινε εχθες στο Δ.Σ. Τριφυλίας?Όσο για τα ερωτηματα και της απαντήσεις της Κοντινος, δείτε το σχετικό βιντεακι, με την άποψη του συλλόγου μηχανικών. Κρίμα το blog να προσφέρει μονομερή ενημέρωση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανως δεν μας παρακολουθειτε καθημερινα.
   Ανατρεξτε σε προσφατες προηγουμενες δημοσιευσεις ωστε να ενημερωθειτε.

   Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.