Εφθασε στο Καλό Νερό το εκδρομικό τρένο

Στο Καλό Νερό έφτασε χθες και στάθμευσε για αρκετή ώρα το εκδρομικό τρένο που κάνει πενθήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο.
Αγγλοι οι περισσότεροι επιβάτες του αποβιβάστηκαν περίπου στη 1.30 το μεσημέρι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καλού Νερού απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα, αλλά και την
φιλοξενία του όμορφου χωριού, καθώς αρκετοί προτίμησαν να καθίσουν για φαγητό και καφέ και να κάνουν μια βόλτα μέχρι την παραλία του χωριού.
Υποδοχή στο εκδρομικό τρένο ετοιμάζει ο Δήμος Τριφυλίας την Κυριακή το απόγευμα μετά τις 7 που θα φτάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό Κυπαρισσίας. Εκεί από την επιτροπή που έχει συσταθεί στο δήμο θα προσφερθούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως και τοπικά εδέσματα. Την μουσική επιμέλεια θα έχει ο Νίκος Καλογερόπουλος και οι συνεργάτες του, ενώ παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας. Επίσης θα υπάρχουν άτομα που θα ενημερώνουν τους αγγλόφωνους επισκέπτες για την περιοχή της Τριφυλίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

3 σχόλια:

  1. Ωραίο το εκδρομικό τρένο έτσι καί αλλιώς είναι το μόνο πλέον που κινείται στις ράγες αφού το κανονικό , θυσία στα συμφέροντα κάποιων , έχει μείνει μόνο σαν ανάμνηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι να χρειαζόμαστε μια ολόκληρη ημέρα για να φθάσουμε στην Αθήνα, ας μείνει σαν ανάμνηση και μόνο. Είναι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κατά εσάς αγαπητέ για αυτό το πρόβλημα φταίει το τραίνο σαν μέσο μεταφοράς καί όχι ή εγκατάλειψη του απο την πολιτεία καί τους αρμόδιους θεσμούς ? δηλαδή φταίει το τραίνο που κάποιοι ευννόησαν κατάφωρα τα κ.τ.ε.λ. δημιουργώντας στην πράξη ένα μονοπώλιο στερώντας τον κόσμο απο την εναλλακτική λύση του σιδηροδρόμου ?

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.