Τη Δευτερα η συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Τριφυλιας.Τα θεματα προς συζητηση.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας,στη Κυπαρισσία,στις 15-04-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00,θα πραγματοποιηθει ενοποιημενη η 8η και 9η τακτική συνεδρίαση  του Δ.Σ. για λήψη απόφασεων, στα πιο κάτω θέματα :

-Έγκριση απολογισμού Εσόδων – Εξόδων τέως Κοινότητος Τριπύλης έτους 2009 (Έγκριση της αριθ. 14/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής).

-Γ.Π.Σ. Γαργαλιάνων.
-Αίτηση Καπίρη Αναστασίας για τη μεταφορά περιπτέρου στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας (Έγκριση της αριθ. 5/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Διαχείριση ξηρών δένδρων λόγω ολοκλήρωσης βιολογικού κύκλου ή εκτεταμένης και μη αναστρέψιμης προσβολής εχθρών και ασθενειών (Έγκριση της αριθ. 9/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Χορήγηση άδειας τοποθέτησης σήμανσης επί επαρχιακού οδικού δικτύου (Έγκριση της αριθ. 11/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Αίτηση της κ, Ανδρώνη Νίκης για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ έξω από το κατάστημά της φυσικοθεραπευτήριο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Αριστοτέλους (Έγκριση της αριθ. 12/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Αίτηση Μπουλουλή Διονυσίου του Σπυρίδωνος για χορήγηση θέσης στάθμευσης έξω από το κατάστημα του στη συμβολή των οδών Β. Γεωργίου και Καραολή Δημητρίου (Έγκριση της αριθ. 6/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Υποβολής πρότασης για τοποθέτηση κορίνων στην οδό Βενιζέλου 24 για ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων (Έγκριση της αριθ. 15/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Αίτηση Σταθόπουλου Χαραλάμπους για τη διαμόρφωση του πλάτους του πεζοδρομίου του στη Δ.Κ. Φιλιατρών (Έγκριση της αριθ. 18/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
-Προγραμματισμός πρόσληψης δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής.
-Προγραμματισμός πρόσληψης ιατρού εργασίας Δήμου Τριφυλίας με σύμβαση μίσθωσης έργου.
-Αίτηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Δ.Κ. Κυπαρισσίας για την παράταση ωραρίου μουσικών οργάνων κατά την περίοδο του Πάσχα και κατά τους θερινούς μήνες.
-Αίτηση Χούλια Νικολάου του Ευαγγέλους για διαγραφή μισθώματος αιγιαλού (στη θέση Βρωμονέρι Δ.Ε. Γαργαλιάνων), έτους 2009, του (Έγκριση της αριθ. 19/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής).
-Έγκριση εκκαθάρισης βεβαιωτικών καταλόγων ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων».
 -Καθορισμός του ύψους των τελών διέλευσης, των τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης και του ύψους των εγγυήσεων καλής εκτέλεσης των εργασιών διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 29, παρ.6, του Ν. 3431/2006  και του αριθ. 8/075/2009 Κανονισμού της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Έγκριση της αριθ. 18/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής).
-Ορισμός Ορκωτού Λογιστή μετά του αναπληρωτή του για τον έλεγχο οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Τριφυλίας έτους 2011
-Αίτηση Γυμνασίου Φιλιατρών, για την παραχώρηση αίθουσας παλαιού Λυκείου Φιλιατρών (Έγκριση της αριθ. 14/2013 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Φιλιατρών).
 -Αίτηση Χριστοπούλου Ελευθερίας του Αναστασίου για το χαρακτηρισμό της
      της επιχείρησης της ως Εποχιακής δυνάμει του άρθρου 5 του Ν. 429/1976 και
      της αριθ. 71251/78/19-12-07 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών".
-Ανασυγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας (Τροποποίηση της αριθ. 31/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας).
-Αντικατάσταση μέλους Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης λόγω παραίτησης της Δ/ντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, Μπότου Αικατερίνης.
-Έγκριση παράτασης της σύμβασης ανάθεσης της αποκομιδής απορριμμάτων στη
      Δ.Ε. Αετού, Δ.Ε. Αυλώνος, Δ.Ε. Τριπύλης καθώς και του καθαρισμού λαϊκής αγοράς
      παζάρι) Κοπανακίου (Έγκριση της αριθ. 12/2013 απόφαση ς της Οικονομικής
      Επιτροπής).
-Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο κι εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου.
-Έγκριση προϋπολογισμού Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. έτους 2013 (Έγκριση της αριθ. 2/2013 απόφασης της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.
-Έγκριση προγραμματικής σύμβασης Δήμου Τριφυλίας με την Περ. Πελοποννήσου και τους Δήμους Νομού Μεσσηνίας για υλοποίηση εργασιών καθαρισμού τμήματος του βασικού οδικού δικτύου – συλλογή απομάκρυνση νεκρών ζώων Νομού
      Μεσσηνίας.
-Αίτηση Γιαννόπουλου Κων/νου ιδιοκτήτη ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΑΛΓΟ-ΡΥΘΜΟΣ, για παραχώρηση χώρου στο «ΗΡΩΟΝ» της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας για  την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων (Έγκριση της αριθ. 16/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.