Μήνυμα προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως διανύουμε  μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή και εμείς οι νέοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και της αβεβαιότητας. Η σημερινή νεολαία βρίσκεται αντιμέτωπη με λάθη του παρελθόντος. Οι επί ετών λανθασμένες πολιτικές επιλογές έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε αδιέξοδο και την πολιτική σε πλήρη απαξίωση. Δεν είναι ψέμα πως για αρκετά χρόνια είχαμε πειστεί να μη μιλάμε για όσα πιστεύουμε. Είχαμε αποδεχθεί την άποψη που θεωρούσε ξεπερασμένο να
μιλάς για ιδεολογίες και τη μόδα, που ήθελε το απολιτίκ να «πουλάει».  Η κρίση όμως έφερε και πάλι την πολιτική στο προσκήνιο. Οι ιδέες και οι αξίες άρχισαν και πάλι να διαφοροποιούν τους πολιτικούς σχηματισμούς, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Οι ιδεολογικές συγκρούσεις δεν είναι σήμερα κάτι ξεπερασμένο, ούτε αναχρονιστικό. Αντίθετα. Είναι η θεμέλια λίθος προκειμένου να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Μια Ελλάδα που οφείλει να αλλάξει με τομές και μεταρρυθμίσεις που σπάνε ταμπού, αλλά κυρίως να τείνει χείρα βοηθείας με τις δομές της, στους ασθενέστερους.
Η αποχή από τα κοινωνικά δρώμενα και η χλιαρή αντιμετώπιση των γεγονότων δεν αποτελούν λύση στα προβλήματά μας. Οφείλουμε να συγκρουστούμε και να νικήσουμε νοσηρές συμπεριφορές, γραφειοκρατία, παρακμή και ηττοπάθεια. Να γίνουμε πρωταγωνιστές της εθνικής αναγέννησης. Έτσι, λοιπόν για 2η φορά πραγματοποιούμε ανοιχτή διαδικασία εκλογής του προέδρου της οργάνωσης μας από τη βάση και καλούμε όλους τους φίλους και μέλη της ΟΝΝΕΔ να προσέλθουν την Κυριακή 26 Μαΐου στις κάλπες από τις 07.00 μέχρι τις 19.00!
Η συμμετοχή είναι η καλύτερη απάντηση σε μια εποχή που κάποιοι επιχειρούν να απαξιώσουν την πολιτική.


Νικόλαος Γ. Τζάνος
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας

2 σχόλια:

  1. η διαδικασία είναι τόσο ανοιχτή και δημοκρατική που τελικά θα έχει έναν υποψήφιο...ντροπή για τους βουλευτές του νομού και τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης της μεσσηνίας που με άθλιες μεθοδεύσεις και ύπουλα χτυπήματα απαγορεύουν σε ένα νέο παιδί να δοκιμάσει την τύχη του, μετατρέποντας μια μεγάλη παράταξη σε συνοικιακό καφενείο, δικαιώνοντας το μεγάλο μάνο χατζηδάκη.αύριο ας καθήσουν στη σειρά για να καμαρώσουν το νέο πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον 9¨41, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά εκλογές με έναν υποψηφιο?? ακόμα και στην ΟΝΝΕΔ, ούτε η ΕΠΕΝ δεν λειτουργούσε έτσι. Που υστερεί δηλ. ο κ.Ασημακόπουλος και ο κάθε Ασημακόπουλος που θα ήθελε να δοκιμάσει δηλαδή μόνο 1νας από ολους στην ΟΝΝΕΔ είχε τα φόντα για πρόεδρος ?? Δεν πάμε καθόλου καλά λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.