Επίσκεψη Δένδια στα καμένα της Κυπαρισσίας

Στην πυρόπληκτη περιοχή της Κυπαρισσίας βρέθηκε χθες το μεσημέρι για λίγη ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα από την Πύλο όπου βρέθηκε χθες το πρωί, ο κ. Δένδιας σταμάτησε στην περιοχή της Γιαννίτσαινας επί της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, όπου έχουν προκληθεί
σημαντικές ζημιές στον ελαιώνα από τις πρόσφατες μεγάλες φωτιές.
Για το μέγεθος της καταστροφής ενημερώθηκε από το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, ο οποίος επισήμανε και το ζήτημα αποζημίωσης των πληγέντων. Από την πλευρά του ο υπουργός δεν έκανε κάποια δήλωση αλλά αναγνώρισε το μέγεθος της καταστροφής.
Να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων τον κ. Δένδια υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος και ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Γιώργος Φωτεινός.


K.Mπουρας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

8 σχόλια:

  1. ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Φωτεινός, "Γαλάζιος" ή μη, εκπροσωπεί έναν επίσημο κομματικό φορέα και δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι ούτε κρύβεται πίσω από "ανώνυμες" καταχωρήσεις.
      Είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος κομματικός εκπρόσωπος που όφειλε να υποδεχθεί έναν υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά. Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα και σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει αυτός στην θέση του....

      Διαγραφή
  2. τι σε πειραξε ο Φωτεινος .Μπραβο Γιωργο ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΩΥΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΑΚΟΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να έγινε συζήτηση υψηλού επιπέδου ειδικά εάν άνοιξε το στόμα του ο Φωτεινός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένα "εργάκι" για τον κ. Φωτεινό "δεν παίζει" κ. υπουργέ μας..
    Δύσκολοι καιροί βλέπετε, άλλαξαν και τα πράγματα, δεν είναι και ο θείος Δήμαρχος και "σφίξανε" τα γάλατα....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε ρε νουμερα σας πειραξε ο φωτεινος.Παλιοκουμουνια,απλυτοι.Αστους να λενε Γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Blogger panny , το σχολιό σου είναι μάλλον άστοχο καθώς ο υπουργός επισκεύτηκε την περιοχή εως υπουργός όλων των Ελλήνων και όχι μόνον των Νεο Δημοκρατών, δεν ξέρω εάν συμφωνείς, φαντάζομαι ναι. Ο Κ. Φωτεινός ναι μεν εκπροσωπεί την τοπική ΟΝΝΕΔ, μολαταύτα όμως δεν είναι αυτοδοιικητικός παράγοντας, σε τέτοιες επισκέψεις είθισται να παρίστανται αυτοδιοικητικοί παράγοντες και όχι κομματικοι, και παρακλώ διορθώστε με εάν κάνω λάθος. Τέλος ενα από τα χαρακτηριστικά των blog είναι η δυνατότητα σχολιασμού ανωνύμως και για να χρησιμοποιήσω μια έκρφαση δική σου, με της οποία το ύφος δεν συμφωνω, είτε σου αρέσει είτε όχι έτσι είναι, και εαν εκτείθεσαι σε φωτό, ομιλίες κ.τ.λ πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ανάλογη κριτική.Ο Κ.Φωτεινός σωστά δεν αντέδρασε καθώς γνωρίζει φαντάζομαι αυτήν την παράμετρο κριτίκής, οπότε δεν βλέπω το λόγο να χρειάζετε προασπιστάς
    Με εκτίμιση
    Χρήστος Παναγιωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.