''Περιανδρος'' - A.Ανδρουτσοπουλος: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή»

Πυρά στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και την "ομάδα" του εξαπολύει ο πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του προέδρου, ''Περίανδρος'' A.Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος μάλιστα απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο A. Ανδρουτσόπουλος κατηγορεί τον Ν. Μιχαλολιάκο και όσους στέκονται δίπλα του για την επταετή καταδίωξη από την αστυνομία και
τη φυλάκισή του, καθώς, όπως ισχυρίζεται, άλλοι τον συκοφάντησαν και του φόρτωσαν δολοφονική επίθεση σε φοιτητή τον Ιούνιο του 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρουτσόπουλος εμφανίζεται οργισμένος και κάνει λόγο για «ανανδρία» ης ομάδας Μιχαλολιάκου «η οποία -όπως λέει- δεν εκτίμησε την προσωπική του στάση να μην αποκαλύψει ποιοι πραγματικά χτύπησαν τον φοιτητή» και τονίζει ότι έχει στα χέρια του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του από την κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα.
«Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα από το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και πόνταραν στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τον φοιτητή», δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Aντωνης Ανδρουτσόπουλος. Τονίζει μάλιστα πως «αν ανοίξει το στόμα του θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».
Μάλιστα η εφημερίδα επικοινώνησε με τον ίδιο ο οποίος είπε ότι «η Χρυσή Αυγή καλείται να εξυψώσει το πατριωτικό αίσθημα, όμως υπολείπεται πολιτισμού». Συμπλήρωσε επίσης ότι «ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετανοίας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο. Οι ίδιοι ο αγνοί εθνικιστές θα απορρίψουν τη συνεργασία της με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας».

1 σχόλιο:

  1. Πες τα ρε Αντωνη μπας και ξυπνήσει κανένας, άλλο εθνικισμος με βάσεις και γνώσεις ΙΣτοριας και πολιτισμού και άλλο αμορφωσία και καφρίλα.
    Αμα λεεί ψέμματα και κάποιος που είναι στην χρυσή αυγή απο το 1981 και έχει φυλακιστεί για να μείνει πιστός στις αρχές του, ασ αφήσουμε τους όψιμους εθνικιστές να μας πουν τις αλήθειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.