Με πολύ κόσμο, κέφι και χορό αναβίωσε η ρεμπέτικη ιστορία στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας!

Με πολύ κόσμο, κέφι και χορό αναβίωσε η ρεμπέτικη ιστορία χθες το βράδυ στην εκδήλωση που με επιτυχία πραγματοποίησε ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας στον προαύλιο χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου απέναντι από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου! Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, τραγούδια μιας άλλης εποχής,όμως διαχρονικά και επίκαιρα, για τη ζωή, την κοινωνία, την πολιτική και οικονομική κατάσταση. Τραγούδια για τη φτώχεια, τη δυστυχία, τις κακουχίες, την αγάπη, το χωρισμό, την ελπίδα, την υπέρβαση και τη, πάντα επίκαιρη, μάχη για την επιβίωση και την προοπτική! 
Μουσικές που ταξίδεψαν το κοινό σε άλλες εποχές, με ηχοχρώματα μοναδικά και ξεχωριστά και με αφηγήσεις για τη ρεμπέτικη ιστορία! Στην εκδήλωση αναβίωσε και η παραγγελιά και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, με τους Απανωπολίτες και τον κόσμο που συμμετείχε, να είναι μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάζει μαζί! Ο πρόεδρος του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, Ανδρέας Κίζηλης, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και συμμετείχε στην εκδήλωση καθώς και για τη στήριξη που δείχνει στο Σύλλογο και την Άνω Πόλη. «Για Τρίτη χρονιά, διοργανώσαμε την εκδήλωση για τη ρεμπέτικη ιστορία. Ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, στον προαύλιο χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Κυπαρισσίας, στο πάρκο όπως το ξέρουμε απέναντι από τα Εισόδια, και σμίξαμε οι Απανωπολίτες, συγγενείς, φίλοι και κόσμο από την περιοχή που αγαπάει και στηρίζει την Άνω Πόλη και το Σύλλογο. Μια βραδιά, όπως παλιά, με τραγούδια, μουσική και χορό, για να διασκεδάσουμε και να γλεντήσουμε όλοι μαζί, σαν μια καλή παρέα, παρά τα προβλήματα και την κρίση», σημείωσε.


Του Ηλία Γιαννόπουλου
απο το ''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.