Ημίγυμνοι χρυσαυγίτες,κάνουν κάμπινγκ στους καταρράκτες της Νέδας

Οι φυσιολατρικές ευαισθησίες της Χρυσής Αυγής εκδηλωθηκαν στη Νεδα οπου τα μελη της κατασκηνωσαν και επιδόθηκαν σε αρχαιοελληνικά αθλήματα.
Πιο συγκεκριμενα,τα μελη του ακροδεξιού κόμματος έκαναν επίσης κατασκήνωση τον 15Αύγουστο, με τους ημίγυμνους χρυσαυγίτες να παίζουν πυγμαχια
στην αμμουδιά,να σκαρφαλώνουν καταρράκτες και να εξερευνούν σπήλαια.
Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν ανάβαση-κατάβαση πλαγιάς, αναρρίχηση, μπάνιο στα κρύα νερά του ποταμού, εξερεύνηση σπηλαίου, αθλοπαιδίες, σεμινάρια επιβίωσης και προσανατολισμού στη φύση, ενώ μετά όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα,έκαναν «ιδεολογικές κατηχήσεις».

1 σχόλιο:

  1. απο καρναβαλια καλά παμε... άμα ανεβουν καμμία δεκαρία αραπάδες που πουλάνε cd τους κάνουνε καλά αυτά τα κρέατα? Φαντάζομαι όχι, αλλά μενει να το δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.