Αλλαγή στις ντουζιέρες: «Κάλιο αργά παρά ποτέ»

Με αυτή την έκφραση θα μπορούσε κάποιος να υποδεχθεί την αλλαγή στις ντουζιέρες στην παραλία της Κυπαρισσίας από τον Δήμο Τριφυλίας.
Εννοείται ότι κάθε τι που γίνεται είναι καλοδεχούμενο και προσδίδει «προστιθέμενη αξία» στην περιοχή μας, θα μπορούσε
να είχε γίνει όμως στην αρχή του καλοκαιριού και όχι λίγο πριν το τέλος της σεζόν.
Χθες το πρωί, πολυδύναμο συνεργείο του Δήμου Τριφυλίας αποτελούμενο από τεχνικούς, υδραυλικούς αλλά και σκαπτικό μηχάνημα με τον χειριστή του φυσικά, συνεπικουρούμενο από μεγάλο γερανοφόρο όχημα, τοποθέτησε τέσσερις ολοκαίνουργιες ντουζιέρες στην παραλία του Αϊ Λαγούδη αντικαθιστώντας τις φθαρμένες παλαιότερες που βρίσκονταν στον χώρο.
Μια τριπλή, δίπλα στο γήπεδο που διεξάγονται τα τουρνουά ξυλορακέτας και beach volley, ακόμα μια ίδια στην γωνία του «Mύτικα», δίπλα στις καμπίνες και τα μονόζυγα, μια μονή στα βράχια όπου αρκετοί πηγαίνουν για βουτιές και μια ακόμα τριπλή στην επόμενη παραλία, μπροστά από τον παιδικό σταθμό που βρίσκεται στην παραλία.

Όπως και να έχει καλοδεχούμενες τέτοιες κινήσεις από τον Δήμο, άλλωστε οι ντουζιέρες μπήκαν για να μείνουν και όχι μόνο για φέτος. Αν μείνουν τελικά γιατί κάποιοι εξυπνάκηδες άρχισαν ήδη να κάνουν τις παρεμβάσεις τους.
Ήδη, από την πρώτη μέρα (χθες), άρχισαν να ξεβιδώνουν τους «κώδωνες» για να «απολαμβάνουν» το νερό σε μεγαλύτερη ποσότητα. (Για όσους δεν γνωρίζουν οι κώδωνες, είναι το εξάρτημα που κάνει το νερό να πέφτει σαν βροχή)
Προφανώς οι κύριοι αυτοί, ακόμα και στο σπίτι τους δεν έχουν το κλασικό «τηλέφωνο μπάνιου» και απολαμβάνουν το ντους ή το μπάνιο τους με το «λάστιχο»!!! Ας ελπίζουμε ότι θα μείνουν μέχρι εκεί δεν θα δούμε ουσιαστικότερες δολιοφθορές, σε ότι κάνει ο Δήμος για να αναβαθμίσει την κεντρική παραλία του Αϊ Λαγούδη.

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ..ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
  2. κάλιο αργά παρά ποτέ.........ενημερώστε όμως τους αρμοδίους ότι κάτω στην ομορφότερη παραλία τον Αη- Λαγούδι....υπάρχει καμπίνα άνευ πόρτας......γι' αυτό τι να πούμε....?????.....τόσο καιρό και μετά από πολλές επισημάνσεις......τι κάνουν...????...πότε περιμένουν....όταν έρθει ο χειμώνας.....ευχαριστώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την επισήμανση.
    Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το θέμα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.