Δωρεά απορριμματοφόρου από το Δήμο Αθηναίων στην Τριφυλία

Την αποδοχή δωρεάς ενός απορριμματοφόρου οχήματος από το Δήμο Αθηναίων ενέκρινε ομόφωνα στην σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.
Η δωρεά έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Τριφυλίας που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2011, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες
του ενισχύοντας τον στόλο του.
Ετσι ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε θετικά και σε πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του αποφάσισε τη δωρεά, με το σκεπτικό της αλληλοβοήθειας και υποστήριξης σε ένα δήμο που έχει αυξημένες ανάγκες καθώς πρόκειται για μια τουριστική περιοχή.
Στα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκε να γίνει επαναληπτικός διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας», εγκρίνοντας παράλληλα το πρακτικό του πρώτου διαγωνισμού που ήταν άγονος και έγινε στις 6 Αυγούστου.
Ακόμη έγινε έγκριση δαπάνης - διάθεση πίστωσης και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια θραυστών υλικών λατομείου για την ΔΕ Κυπαρισσίας, συνολικού ποσού 23.997 ευρώ. Εγινε δε επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών των έργων «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας» και «Συνδέσεις Δικτύου Υδρευσης Φιλιατρών»

Κ.Μπ. 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.