Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα λύματα στην Κυπαρισσία

Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνονται οι ασκούντες τη δημοτική διοίκηση στην Κυπαρισσία, από τη βρωμιά στο ρέμα «Χαμέρη», καθώς και από το φρεάτιο στον ΟΣΕ. Εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι στην είσοδο της πόλης διαμαρτύρονται, αλλά, δυστυχώς, από το Δήμο Τριφυλίας δεν έχει γίνει κάτι. Όσοι διέρχονται την περιοχή, πεζοί ή με τα οχήματά τους,
κλείνουν την μύτη τους από την μπόχα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι διαρκώς με κλειστά παράθυρα. Ιδίως την άνοιξη και τους θερινούς μήνες η κατάσταση είναι τραγική. Άμεσα, λοιπόν, πρέπει να επιληφθούν του προβλήματος και η ΔΕΥΑΚΥ και ο Δήμος, για έρευνα, αλλά και λήψη όλων των αναγκαίων αποφάσεων για τον εγκιβωτισμό του ρέματος, το οποίο, σημειωτέον, καταλήγει στην «Αποβάθρα».

Η.Γ.
ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.