Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στην Κυπαρισσία

Με χορούς και πολιτισμό από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Σενεγάλη και το Ιράκ θα πλημμυρίσει και φέτος η πλατεία της Κυπαρισσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης που διοργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την
Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Η φετινή εκδήλωση, που φέρει την ονομασία Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες», θα περιλαμβάνει δύο παραστάσεις. Την κεντρική που θα δοθεί το επόμενο Σάββατο 31 του μηνός στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας και τη δεύτερη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο «Νότα Αρνόκουρου» στα Πλατάνια.
Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, το Σωματείο "Ασκαυλος" από την Αθήνα, το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου, ο Λαογραφικός Χορευτικός Ομιλος Πατρών, ο Σύλλογος Γυναικών Κοπανακίου «Η Καλλιπάτειρα», από την Σενεγάλη «Tiger of Africa”, την Ισπανία “Es Broll”, το Ιράκ “Sulaimaniyah Folk art Group”.

Κ.Μπ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.