Εκδρομείς με τραίνο από την Καλαμάτα απόλαυσαν το μπάνιο, το φαγητό και τον καφέ τους

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή εκδρομή με το τραίνο για 70 περίπου άτομα που ξεκίνησαν από την Καλαμάτα και ενδιάμεσους Σταθμούς και έφθασαν στο Καλό Νερό, όπου απόλαυσαν το μπάνιο,το φαγητό και τον καφέ τους στον όμορφο και διαρκώς ανερχόμενο τουριστικό προορισμό της Τριφυλίας. Οι εκδρομείς, κάθε ηλικίας, αναχώρησαν από την Καλαμάτα λίγο πριν τις 9 χθες το πρωί και μετά από δύο περίπου
ώρες έφθασαν στο Καλό Νερό, αφού προηγουμένως είχαν απολαύσει τις φυσικές ομορφιές των τοπίων απʼ όπου διέρχεται το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Μια, πραγματικά, ιδιαίτερη και για πολλούς πρωτόγνωρη εμπειρία! Οι επιβαίνοντες στο τραίνο εκδρομείς δε σταμάτησαν λεπτό να βιντεοσκοπούν τη διαδρομή και τις φυσικές ομορφιές ενώ μετά την άφιξή του στο Σταθμό του Καλού Νερού, περπάτησαν με τα πόδια μέχρι τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη βελούδινη αμμουδιά , τα καταγάλανα νερά και τις υποδομές εστίασης και ψυχαγωγίας που λειτουργούν στο Καλό Νερό! Μάλιστα, έμειναν τόσο ευχαριστημένοι που, όπως έλεγαν, θέλουν να επαναλάβουν την εκδρομή! Μιλώντας στο «Θ» ο σύμβουλος διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Λευτέρης Μαρούσης, είπε ότι, «Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) δρομολόγιο εντάσσεται στο πλαίσιο τουριστικής αξιοποίησης ολόκληρου του δικτύου Πελοποννήσου που υλοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Έχει ένα θεματικό χαρακτήρα, καλοκαιρινό, είναι ,δηλαδή, ένα τραίνο για μπάνιο. Φέραμε επιβάτες από Καλαμάτα και ενδιάμεσους Σταθμούς στο Καλό Νερό για μπάνιο, φαγητό και καφέ με επιστροφή το απόγευμα. Το τραίνο έχει μεγάλη πληρότητα. Πάρα πολλοί επιβάτες προτιμούν το σιδηρόδρομο επειδή είναι ένα μέσο ξεχωριστό, μια ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς διασχίζει όλο το φυσικό κάλλος της Πελοποννήσου από μια χάραξη που σε πολλά σημεία δε μπορεί να έχει προσέγγιση ο οδικός άξονας. Έχει οικολογικό, ασφαλή και οικονομικό χαρακτήρα και προσεγγίζει τον κόσμο. Συνεχίζεται η προσπάθεια τουριστικής αξιοποίησης, όχι μόνο από επιβάτες εντός Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό. Έχουμε γκρουπς και μεμονωμένα άτομα από όλη την Ευρώπη που έρχονται ειδικά για το δίκτυο της Πελοποννήσου, το οποίο είναι από τα ομορφότερα της Ευρώπης.
Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και με την ανταπόκριση των επιβατών θα διευρυνθεί».

Του Ηλία Γιαννόπουλου
απο το ''ΘΑΡΡΟΣ''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.