«Πλημμύρισε» από κόσμο η παραλία Κυπαρισσίας!

«Πλημμύρισε» από κόσμο η παραλία της Κυπαρισσίας, Άι-Λαγούδης, όπου από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν πέφτει καρφίτσα! Εκατοντάδες, ή και χιλιάδες, οι επισκέπτες της παραλίας απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία παραλίας, παίζοντας παιχνίδια στην άμμο (ρακέτες και μπιτς βόλει στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην άμμο) και περνούν χαλαρά και
ξέγνοιαστα τις διακοπές τους! Βεβαίως, για την όρεξή τους επιλέγουν γευστικές ποικιλίες και φαγητά από το «Λιοτρίβι» και το «Τουριστικό», συνοδεία ποτών! Άλλοι πάλι δροσίζονται με κοκτέιλς και παγωτά!


ΘΑΡΡΟΣ

3 σχόλια:

  1. TO Aρθρο είναι σαν να το έχει γράψει 5χρονο παιδάκι,και παρόλη την χαλαρότητα του θέρους το άρθρο είναι απλά σούπα άντι για κάτι δροσερό και με χίουμορ...τι παραδοσιακό προσφέρει απο φαγητό το λιοτρίβι, τα τόστ και τα club sandwich κακέχτυπο αμερικάνικου φαστ φουντ....τόσα κάλα έχει η περιοχή για να δοκιμάσει ο επισκέπτης και να μας θυμάται...και μετά μιλάμε για βιώσιμο και αειφόρο τουρισμό και ανάπτυξη. Να μας στείλετε και καμμία φωτό μετα τις 20 του μηνά και να την συγκρίνετε με ποιοτικότερα μέρη για τουρισμό στην ελλάδα , και μην πάτε μακρύα Μαραθο, Μεθώνη Κορώνη κτλ.
    Αίσχος για την δημοσιογραφία το ανυπόγραφο άρθρο , για αυτό και μάλλον ανυπόγρφο....
    Γίωργος Κανελλόπουλος -Αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε στο 2013 αγαπητέ Αγρότη... ξεκόλλα και σύνελθε.
    Πέρασε η γενιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέει ο αγρότης , μονο η ποιοτητα μπορεί να κρατήσει καποιος απο την Ελλάδά, ας δούμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.