14.883 ευρω το κοστος του νεου σιντριβανιου στη Κυπαρισσια

Σε 14.883 ευρω κατεληξε η τιμη για την ανακαινιση και επαναλειτουργια του σιντριβανιου στη πλατεια της Κυπαρισσιας συμφωνα με την δημοσιευση του συμφωνητικου στη ''Διαυγεια''.
Σουσουρο και ψιθυροι ακουγονται οσο και αποριες εκφραζονται απο
τους δημοτες οι οποιοι μεν αποδεχθηκαν ευχαριστα το εργο,προβληματιζονται ομως δε,για το υψος του κοστους αφου προηγουμενες εκτιμησεις σε παλαιοτερες δημοτικες συνεδριασεις του Σωματος κυμαινονταν απο 8.000-10.000 ευρω ενω η αναληψη του εργου στην εταιρια που την διεκπεραιωσε επιδοθηκε με απ'ευθειας αναθεση χωρις διαγωνισμο προσφορων.

9 σχόλια:

  1. Για να διορθώσετε το σιντριβάνι είναι μια καλή ιδέα. Πιστεύω, όμως, ότι αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ο καθαρισμός στους υπονόμους πριν από τις πρώτες βροχοπτώσεις, έτσι ώστε δεν έχουμε τα ίδια προβλήματα που είχαμε πέρυσι. Αυτό πρέπει να γίνει πριν από το πανηγύρι.
    Θυμάται κανείς τι συνέβη τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετρελαιο θα βγαζει το συντριβανι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα ρε μη βγάζει και ποτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι ο Κολλιας εγραψε....εργα βιτρινας και οχι ουσίας....σαν ολους τους πολιτικους κοπης Κολλια...στο Δημαρχειο διπλα στους αλλους Δημαρχους,ακομα και στους χειρότερους,θα είναι ντροπή να μπεί η μουτσούνα αυτού του Καρνάβαλου,καλύτερα να βαλουνε τον ΠΑΝΑ,τον θεο του δασους,των οργιων,και τους ποτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κοστος αυτο ειναι ο μηχανισμος η ολες οι εργασιες νομιζω οτι εκανε συνολικα ποιο πολλα λεφτα για ψαξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι να ψάξουμε ρε φίλε, ήταν πρωταρχική ανάγκη το συντριβάνι? είμαστε σοβαροί? Στο λιμάνι οι κολ΄΄οες έχουν πέσει και τα καλώδιά είναι εκθετημένα, τα σκουπιδίαρικα δεν έχουν βενζίνη και άλλα άπειρα. Τα μεταξωτά Βρακία θέλουν και επιδέξεια οπίσθια έλεγαν οι παλαιότεροι και μάλλον κάτι ήξεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 14000 eyr?Τοσο κοστισαν ολα τα συντριβανια στην Βαρκελωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέχωρα απο το εξωφρενικό ποσό που δόθηκε , προκαλεί επίσης αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οί " υπεύθυνοι " δεν σκέφτηκαν ή δεν θέλησαν να φτιάξουν καί ένα προστατευτικό κυκλίδωμα γύρω απο το συντριβάνι , με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού για τα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.