Τριφυλία: Εμειναν από καύσιμα τα απορριμματοφόρα

Πρόβλημα με τα καύσιμα δημιουργήθηκε στα απορριμματοφόρα της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας,που τη Τριτη βγήκαν να μαζέψουν σκουπίδια με τα ρεζερβουάρ τους να είναι σχεδόν άδεια. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι υπήρξε πρόβλημα με την πληρωμή του πρατηριούχου που εφοδιάζει
τα οχήματα με καύσιμα.
Ωστόσο αυτή η εμπλοκή, όπως μας είπε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ήδη ξεπεράστηκε και έτσι τα οχήματα θα μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα και πάλι κανονικά.
Το θέμα πάντως το έφερε με μορφή ερώτησης στην Οικονομική Επιτροπή ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μπακούρος λέγοντας πως από ό,τι πληροφορήθηκε τα οχήματα είχαν πρόβλημα με τα καύσιμα. Πάνω σε αυτό ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης επισήμανε ότι το πρόβλημα έχει προκύψει από την Παρασκευή καθώς ο πρατηριούχος έχει μείνει απλήρωτος, και συμπλήρωσε πως τα απορριμματοφόρα δεν είχαν καύσιμα να κάνουν όλα τα δρομολόγια.

Κ.Μπ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.