Στο Δημαρχείο Τριφυλίας οι πρωταγωνιστές του φεστιβάλ

Ευχές, καλά λόγια, δώρα και ενθύμια αντάλλαξαν χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, οι αποστολές των χωρών που συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία.
Είχε προηγηθεί ξενάγησή τους στην
Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας και στο Κάστρο, ενώ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προσφέρθηκαν δώρα από το δήμαρχο εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο εκ μέρους της Περιφέρειας και την πρόεδρο του Μορφωτικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Σόνια Τουρκολία.
Δώρα με χρώμα από την πατρίδα τους προσέφεραν και τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την περιοχή, την υποδοχή και την φιλοξενία που έτυχαν.


1 σχόλιο:

  1. Τζάμπα έφαγαν,τζάμπα ήπιαν,τζάμπα κοιμήθηκαν.Πως να μην ενθουσιαστουν;;;Κοιταξτε μην μας μείνουν μόνο κ δεν γυρίζουν πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.