Αντί για χλώριο έριξαν βενζίνη για να καθαρίσουν δεξαμενή ύδρευσης σε Τοπική Κοινότητα της Τριφυλίας;

Bενζινη αντι για χλωριο στο Καλογερεσι της Δ.Ε.Τριπυλας
Χωρίς νερό 3 μέρες το χωριό και οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει!
Βενζίνη, αντί για χλώριο, φέρονται ότι έριξαν μέσα σε... δεξαμενή ύδρευσης, για να…«καθαρίσει»,σε Τοπική Κοινότητα της Τριφυλίας!
Το πραγματικά, απίστευτο αυτό περιστατικό,σύμφωνα με κατοίκους του
χωριού, φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Το χωριό έχει μείνει 3 μέρες χωρίς νερό και ευτυχώς, που δεν άνοιξαν την κάνουλα γιατι αν αυτό γινόταν ενδεχομένως να είχαν προκληθεί τεράστια προβλήματα στην υγεία και την υγιεινή κατοίκων και επισκεπτών, αφού οι βρύσες αντί για καθαρό νερό θα έτρεχαν… βενζίνη!
Ακριβώς, πώς έχει, το συμβάν, δεν κατέστη δυνατόν να το διασταυρώσουμε σήμερα το απόγευμα, που κάτοικοι του χωριού επικοινώνησαν με το «Θ».
Ωστόσο, όπως μάθαμε, ο καθαρισμός της δεξαμενής με… βενζίνη, αντί για χλώριο, συνέβη, χωρίς η ΔΕΥΑΚΥ, με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς της παράγοντες να έχει λάβει κάποια γνώση του θέματος και δίχως να συνδράμει για τον καθαρισμό ο οποίος έγινε, όπως φέρεται να έγινε από κατοίκους, αυτοβούλως από τοπικό δημοτικό σύμβουλο! Αυτονόητο είναι πως αυτό το θέμα έχει πολλές προεκτάσεις που άπτονται της λειτουργίας του δήμου Τριφυλίας και των υπηρεσιών του καθώς και των αρμοδιοτήτων που έχουν και ασκούν, εκ του Νόμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και αύριο Δευτέρα θα ζητήσουμε επισήμως ενημέρωση από το δήμαρχο και όλους τους εμπλεκόμενους. «Μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει και όταν θέλει; Μπορεί ο καθένας χωρίς τη γνώμη ειδικών και την παρουσία ειδικών να κάνει ό,τι θέλει ιδίως για θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία και την υγιεινή κατοίκων και περιοχών;», αναρωτιούνται οι κάτοικοι της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου
tharrosnews.gr

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΣΙΟ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κανει εντυπωση γιατι δεν αναφερετε το ονομα του Δημοτικού συμβουλου, καθώς και την κοινοτητα...Το news gr24 τα αναφέρει...δημοσιογραφία χωρίς ονόματα ειναι απλά φημολογία αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NOMΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ...ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.