Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την 23χρονη!!!

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της 23χρονης κοπέλας από την Κυπαρισσία, η οποία τραυματίστηκε βαριά στο χθεσινοβραδινό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η κοπέλα έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς για να υπάρχει σαφής εικόνα για την πορεία της υγείας της απαιτείται χρόνος.
Η νεαρή "Κ.Σ" ταξίδευε συχνά στην συμπρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας όπως είναι φυσικό για μια νεαρή φοιτήτρια (και όχι μόνο φυσικά), τα λεωφορεία του Κτέλ.
Δυστυχώς, ένα από τα τελευταία της «φοιτητικά» ταξίδια (καθώς αν δεν είχε τελειώσει, βρισκόταν στην «τελική ευθεία»- πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας), έμελλε να είναι και το πιο τραγικό για αυτήν, για τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για την κοινωνία της Κυπαρισσίας που γνωρίζει το νεαρό κορίτσι.
Ευχόμαστε από την καρδία μας περαστικά στην κοπέλα, στέλνουμε ευχές συμπαράστασης στους δικούς της ανθρώπους και θα σας ενημερώσουμε για κάθε τι νεότερο.

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.