ΔΣ Τριφυλίας: Ψήφισμα για τους οδηγούς των ασθενοφόρων του νοσοκομείου

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για τους οδηγούς ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αποφασισε και δημοσιευσε ο Δημος Τριφυλιας:
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας κατά την τακτική συνεδρίαση της 11/12/2013, λαμβάνοντας υπόψη τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας και τις προτάσεις του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας απέναντι στην κινητικότητα – διαθεσιμότητα των οδηγών ασθενοφόρων του Νοσοκομείου με την κατάργηση του κλάδου των οδηγών που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας, ομόφωνα εκφράζει την αντίθεσή του γι αυτήν την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργού.
Θεωρεί ότι τα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου είναι άκρως απαραίτητα για τη γρήγορη διακομιδή ασθενών – τραυματιών προς το Νοσοκομείο ή προς άλλα Νοσοκομεία και η κατάργησή τους θα σημάνει την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και θα θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, αν μάλιστα ληφθούν υπόψη και οι μεγάλες αποστάσεις που μεσολαβούν από πολλά ορεινά χωριά της Τριφυλίας προς τις κοντινότερες μονάδες Υγείας.
Θεωρεί επίσης ότι δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα εργασιακής ανασφάλειας στους ίδιους τους εργαζόμενους οδηγούς, που βλέπουν να ανατρέπεται ο οικογενειακός τους προγραμματισμός με ενδεχόμενο στη χειρότερη περίπτωση να χάσουν τη δουλειά τους.
Θεωρεί τέλος ότι οι εξελίξεις αυτές θα συμβάλλουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Για τους λόγους αυτούς, ζητάμε την ανάκληση αυτής της απόφασης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.