Ξανα μονος ο ΑΟΚ στη κορυφη!

Μονος φιγουραρει ο ΑΟΚ πλεον στη κορυφη της βαθμολογιας της Α' Τοπικης καθως επικρατησε με 1-0 στο ντερμπι με τον Εθνικο Μελιγαλα.
Η Κυπαρισσια εδειξε οτι ηταν το ''αφεντικο'' του παιχνιδιου σε
ολη τη διαρκεια του 90λεπτου καθως ειχε τον πληρη ελεγχο και κυκλοφορια της μπαλας,πιεζοντας και εχοντας 3 δοκαρια μεσα στις ευκαιριες που δημιουργησε.
Ο Εθνικος στηθηκε απο τον Α.Μαυρεα επιφυλακτικα και προσπαθησε χωρις αποτελεσμα να διεκδικησει καποια ευκαιρια στη κοντρα και εκμεταλλευομενος τις πολυ κακες καιρικες συνθηκες.
Δεν θα ηταν υπερβολη να πει κανεις οτι ο τερματοφυλακας του ΑΟΚ Π.Μπιζος επαιξε ενα απο τα πιο χαλαρα παιχνιδια της καριερας του απο θεμα πιεσης των αντιπαλων.
Η Κυπαρισσία μπήκε πιο δυνατά και στο 19' έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία.
Ο Παναγόπουλος τροφοδότησε τον Μιτρόφ που σούταρε, αλλά ο Κατσαρέας απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.
Στο 31' ο Μιτρόφ συνδυάστηκε με τον Στρέπι. Ο δεύτερος απέφυγε τον Κανελλόπουλο και βγήκε τετ α τετ με τον Κατσαρέα πλασάροντας άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 43' από φάουλ του Γαργαρώνη, ο Παναγόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα αφού τη βρήκε με τα ακροδάκτυλα ο Κατσαρέας χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Τρεις σημαντικές ευκαιρίες για την Κυπαρισσία, ενώ ο Εθνικός ήταν ακίνδυνος δίνοντας έμφαση στην άμυνα.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Στο 59' από σέντρα του Ανδρουτσή, ο νεοεισελθών Μητρόπουλος επιχείρησε κάτι σαν σέντρα σουτ στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 63' όμως έγινε η φάση που έκρινε το ντέρμπι. Ο Σούπουλι με ωραία ενέργεια από δεξιά σέντραρε για τον Μητρόπουλο που με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0.
Στο 77' ο Στρέπι έκανε το μακρινό σουτ, ο Κατσαρέας βρήκε την μπάλα που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 79' από πάσα του Παναγόπουλου, ο Στρέπι απέφυγε τον Κουτίβα και επιχείρησε να νικήσει με ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Κατσαρέα που και πάλι απέκρουσε.
Στο 83' ο Εθνικός άγγιξε την ισοφάριση. Ο Καραπετιάν έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Μουρούσιας μόνο από τα 5 μέτρα πλάσαρε ψηλά άουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Μητρόπουλος σέντραρε, ο Μιτρόφ πήρε την κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον Κατσαρέα και τον κάθετο δοκάρι.
Καλη η διαιτησια του Τσεκουρα και των βοηθων του.
Για τον ΑΟΚ αγωνιστηκαν οι
Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης. Μανδραπίλιας (58' Μητρόπουλος), Μιτρόφ, Ντιόπ, Στρέπι, (92' Κωνσταντόπουλος) Σούπουλι (88' Ντάβι), Παναγόπουλος.
Η συνθεση του Eθνικου ηταν οι Κατσαρέας, Γερμάνης, Δικαίος, Κανελλόπουλος, Ντούζια, (88' Ηλ. Μητσέας) Τσώνης (75' Εμμανουήλ), Στρατής (69' Καραπετιάν), Κωνσταντόπουλος, Μουρούσιας, Θανόπουλος, Κουτίβας.


Δηλωσεις Παναγοπουλου
Στις δηλωσεις που μας εκανε ο προπονητης του ΑΟΚ Π.Παναγοπουλος μας ειπε:
''Hμασταν καταιγιστικοι.
Ο ΑΟΚ εδειξε οτι ηταν ανωτερη ομαδα,επικρατησε απολυτα δικαια σε ολες τις γραμμες και το σκορ ειναι πλασματικο καθως θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλυτερο συμφωνα με την εικονα των δυο ομαδων στο γηπεδο.
Συνεχιζουμε δυνατα την προσπαθεια μας για την κατακτηση του τιτλου.''


          H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.