Έχασε την "μάχη" για την ζωή η άτυχη Κωνσταντίνα

Ένα από τα τελευταία της ταξίδια στην Θεσσαλονίκη με τον "ρόλο" της φοιτήτριας έμελλε να είναι και το τελευταίο, μοιραίο ταξίδι, στην ζωή της άτυχης Κωνσταντίνας.
Την τελευταία φορά, λίγες μέρες πριν από το δυστύχημα, είχε φύγει από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, καθώς όπως μάθαμε από δικούς της ανθρώπους, "είχε βαρεθεί από τα κλειστά πανεπιστήμια και είχε πάει στην Αθήνα για να δει τις φίλες της."
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη το έκανε οδικώς καθώς συνήθιζε να ταξιδεύει με το αεροπλάνο.
Η άτυχη Κωνσταντίνα, "έφυγε" από την ζωή πριν καλά καλά ξεκινήσει να την απολαμβάνει, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ οι πληροφορίες έλεγαν ότι η πορεία της υγείας της πήγαινε προς το καλύτερο.
Εμείς να ευχηθούμε ζωή σε όλους τους οικείους της, να είναι καλά να την θυμούνται, κουράγιο και δύναμη για να στηρίξουν την αγαπημένη της αδερφή.

2 σχόλια:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.