Δηλητηρίασαν σκυλιά στους Χριστιάνους

Δύο σκυλιά δηλητηρίασαν προχθες το πρωί στους Χριστιάνους με ισχυρό -όπως όλα δείχνουν- δηλητήριο, αφού τα δύο άτυχα ζώα μέσα σε λίγη ώρα εξέπνευσαν χωρίς ο ιδιοκτήτης τους να μπορέσει να τα βοηθήσει. Οπως ενημερωθήκαμε αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα στο χωριό, καθώς πριν λίγο καιρό ένα ακόμη σκυλί
είχε βρεθεί νεκρό με τον ίδιο τρόπο.
Ιδιοκτήτης των δύο άτυχων σκυλιών είναι ο Μπάμπης Καλογερόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό τους. Οπως μας είπε, χθες το πρωί όταν έφυγε από το σπίτι του τα σκυλιά που έχει δεμένα ήταν μια χαρά. Μετά από μια ώρα που γύρισε είδε το ένα από αυτά -ράτσας ποιμενικός- να τρέμει και να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Παρά τις πρώτες βοήθειες που προσπάθησε να του δώσει μέσα σε 15 λεπτά είχε πεθάνει. Μετά από λίγη ώρα την ίδια τύχη είχε και το δεύτερο σκυλί που είχε εκεί κοντά. Μας επισήμανε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα στο χωριό αφού πάλι είχε δηλητηριαστεί σκυλί κοντά στον ιστορικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα. Εκανε λόγο για ισχυρό δηλητήριο αφού έδρασε ακαριαία στα δύο ζώα και τόνισε το πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα τόσο ισχυρά δηλητήρια ακόμη και για τα παιδιά που παίζουν στο χωριό.
Ο ίδιος για το περιστατικό ενημέρωσε και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.Κ.Μπ
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.