Υπεραμυνθηκε ο Κολλιας του εργου του

Υπεραμυνθηκε ο Δημαρχος Τριφυλιας του εργου του και των προσπαθειων συνολικα της Δημοτικης Αρχης στο τελευταιο Δ.Σ. με σκοπο τη συζητηση για τον προ'υ'πολογισμο.
Χαρακτηριστικα ανεφερε οτι ο Δημος παρα τις αντιξοες οικονομικες συνθηκες και τις υψηλες κοινωνικες απαιτησεις κατορθωσε
να ανταποκριθει οσο ηταν δυνατον στις υποχρεωσεις του εναντι των Δημοτων,ενω τονισε οτι ο Δημος Τριφυλιας εχει ιδιαιτεροτητες οσο και προβληματα απο το παρελθον καθως εισηλθαν στο Καλλικρατικο μοντελο πρωην Δημοι που ειχαν σοβαρα οικονομικα προβληματα (φωτογραφιζοντας Φιλιατρα και Γαργαλιανους).
Υποστηριξε δε,οτι το αυτοδιοικητικο συστημα του Καλλικρατη γενικοτερα εφερε δυσκολιες στους Δημους ολης της Επικρατειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.