"Ρούφηξαν" καύσιμα από δημοτικά οχήματα

Τα καύσιμα από τα οχήματα του Δήμου Τριφυλίας που παρκάρουν στο χώρο πίσω από το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, «ρούφηξαν» άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι δράστες άδειασαν τα ρεζερβουάρ σχεδόν από όλα τα οχήματα, όπως και από ένα αυτοκίνητο επαγγελματία που
το είχε παρκάρει εκεί κοντά.
Το περιστατικό πάντως δεν είναι πρωτόγνωρο, καθώς έχει συμβεί από ό,τι μάθαμε τουλάχιστον 3 φορές ακόμη τους τελευταίους μήνες, ενώ συνήθως συμβαίνει βράδυ Παρασκευής προς ξημέρωμα Σαββάτου, ημέρα που λειτουργεί λαϊκή αγορά ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του δήμου.
Να σημειώσουμε ότι σε απόσταση αναπνοής είναι το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κυπαρισσίας, γεγονός που από ό,τι φαίνεται δεν πτόησε τους δράστες που έδρασαν ανενόχλητοι.


Κ.Μπ. 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

4 σχόλια:

  1. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΑΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν εκλεβαν τσιπουρα με μεζεδεσ θα ξυπνουσαν τα παιδια από τον υπνο του δικαιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.