Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο κέντρο της Αγοράς

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, χορωδιών μαθητών Δημοτικών Σχολείων, του δημάρχου Τριφυλίας και αυτοδιοικητικών παραγόντων άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο κέντρο της
Αγοράς της πόλης! Το δέντρο είναι στολισμένο με όμορφα στολίδια με ζυμάρι που έφτιαξαν μικρά παιδιά και μεγαλύτεροι στο Εικαστικό Εργαστήρι Τριφυλίας στην Κυπαρισσία! Η Φιλαρμονική έπαιζε τα κάλαντα, ο ουρανός γέμισε βεγγαλικά  από το Νίκο Μπαγουρδή και μέσα σε αυτή τη γιορτινή ζεστή ατμόσφαιρα το δέντρο άναψε σκορπίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Με τους ήχους της Φιλαρμονικής, ο Εμπορικός Σύλλογος προσέφερε στη συνέχεια κέρασμα με εδέσματα και γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους!    Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και το «παγωμένο» οικονομικό κλίμα που επικρατεί στην περιοχή και γενικότερα στη χώρα, η οποία αναμφισβήτητα έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή ζωή του καθενός, θα υλοποιήσει και άλλες ακόμη χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς σε τέτοιες περιόδους το χαμόγελο, η χαρά και η ελπίδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείψουν.   Επιθυμία του Συλλόγου είναι να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της Κυπαρισσίας. Να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου και να τον κάνει να ξεχαστεί έστω και για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα επιδιώκει να τονώσει την αγορά, η οποία βιώνει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων.

Του Ηλία Γιαννόπουλου 
''ΘΑΡΡΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.