Εντονα καιρικα φαινομενα σε ολη τη Τριφυλια

Εντονα καιρικα φαινομενα επληξαν την Κυπαρισσια και την ευρυτερη Τριφυλια και οι βροχες ειναι καταρρακτωδεις.Απο εχθες το μεσημερι ισχυροι ανεμοι αλλα και βροχοπτωσεις εκαναν την εμφανιση τους,ενω τις βραδυνες ωρες η κατασταση κλιμακωθηκε κυριως στις βροχες.
Ανησυχοι ειναι οι αγροτες για τις
καλλιεργειες τους,ενω ηδη ο Δημος εχει αναλαβει τον καθαρισμο στις οχθες του δρομου στην εισοδο της Κυπαρισσιας απο το Καλονερο οπου υπηρχε το γνωστο προβλημα με τις πλημμυρες,εργασιες ομως που δυσκολευουν προς το παρον απο τη κακοκαιρια,με αποτελεσμα μεγαλη ποσοτητα νερου να δημιουργησει λιμνες στην ασφαλτο και παλι ενω αντιστοιχα προβληματα υπαρχουν και στην Ε.Ο. Κυπαρισσιας-Φιλιατρων.

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.