Πάνω από 50 σημεία για Wi-Fi στο Δήμο Τριφυλίας

Περισσότερα από 50 σημεία πρότεινε ο Δήμος Τριφυλίας για την τοποθέτηση Wi-Fi ώστε να καλυφθεί η επικράτειά του από το δωρεάν δίκτυο που προωθεί η Πολιτεία. Τα σημεία που προτάθηκαν είναι τα εξής:
Κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, πλατεία της Ανω Πόλης, Κάστρο, παραλία Αϊ-Λαγούδη, κεντρική αγορά, Γενικό Νοσοκομείο, Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος», Δημοτικό Γήπεδο, λιμάνι, Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Αδαμόποπουλος», Κολυμβητήριο, κεντρική
πλατεία - παιδική χαρά Φιλιατρών, πλατεία Δημαρχείου Φιλιατρών, πεζόδρομος Φιλιατρών, ΚΥ Φιλιατρών, Πάρκο Βλαχέρνας, εκκλησία - πνευματικό κέντρο Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, "Πύργος Αϊφελ", παραλία Λαγκούβαρδου, παραλία Στομίου, λιμάνι Αγίας Κυριακής, λιμάνι Αγρίλη, Βιβλιοθήκη - "Πυρσός", Δημοτικό Γήπεδο Φιλιατρών, Αθλητικό Κέντρο Φιλιατρών, Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου, πνευματικό κέντρο Εισοδίων της Θεοτόκου, Πνευματικό κέντρο Αγίου Ιωάννου, παραλία Λιμεναρίου, πλατεία Αγίου Ανδρέα, πλατεία Αγίου Γεωργίου, πλατεία Κολοκοτρώνη, κλειστό γυμναστήριο Γαργαλιάνων, Προφήτης Ηλίας, Μπρίσκειος Βιβλιοθήκη, Αγιος Σπυρίδωνας, Αγιος Νικόλαος, πλατεία Σουλίου, παιδική χαρά Γαργαλιάνων, Παραλία Χρυσή Αμμος, παραλία Βρωμονέρι, παραλία Μπάρλα, πλατεία Μαράθου, γήπεδο Μαράθου, αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου, πλατεία Πύργου, κοινοτικό κατάστημα Πύργου, Μονή Προδρόμου - Πύργος, κεντρική πλατεία Κοπανακίου, παραλία Καλού Νερού, παραλία Ελαίας.


Κ.Μπ. 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

23 σχόλια:

  1. Στα Στροφάδια καλύτερα βάλτε κεραία wf οχι στην παραλιά της Ελαίας. Τώρα το χειμώνα μονο οι ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΡΕΣ κυκλοφορουν εκει κατω !!! Τα παπάκια ντεεεεεεεεεεεεε!!!
    Στο χωριό είναι ολοι βλάχοι δεν ξέρουν να σερφάρουν. Μονο για ψήφους ειναι αυτοι! Τρομαρούλασας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑΣΙΟ ΑΡΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.
    ΤΕΧΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ,
    ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 100μ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.Δήμαρχε ,παρακαλώ να επανεξετασθεί το θέμα και να συμπεριληφθούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα όπως συμβαίνει και σε άλλους δήμους προς όφελος όλων των κατοίκων και επισκεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα πλατάνια θέλουμε γιατί έχουμε επισκέπτες στην Νεδα το καλοκαίρι(πάνω από 10000 όλη την σεζόν)
    και γιατί το χωρίο δεν καλύπτετε από ίντερνετ καμίας μορφής (CONEX) η άλλο και για τον γιατρό να γραφη τα φάρμακα στους ασφαλισμενους
    λογο μη υποστιριξης απο τον οτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής να τοποθετήσει κεραία για ΙNTERNET προς εξυπερέτηση των κατοίκων της ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗΣ και επιπρόσθετα θα διευκολύνει καθημερινά τους επισκέπτες-τουρίστες που έρχονται στο χωριό μας. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ την Γεωγραφική θέση του χωριού μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Στασιό ειναι σε θέση αμφιθεατρική, και μια κεραια στο χωριό αυτό ,θα καλύψει ολον τον κάμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ .ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτακτική ανάγκη και ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική κρίση είναι όλοι οι δημότες να έχουν τα ίδια δικαιώματα και παροχές από την Δημοτική Αρχή. ΟΧΙ αποκλεισμός των ορεινών χωριών .Υπάρχουν και εκεί άνθρωποι .Περιμένω απάντηση με έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε σε παρακαλω να στειλεις τα ανωτερω σχολια ΤΩΝ ΔΗΜΩΤΩΝ στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11 σχολια μεχρι τωρα για το ιντερνετ.φατε ιντερνετ και πληρωστε τις υποχρεωσεις σας με ιντερνετ.αν κανατε τοσα σχολια και για την παρανομη κυβερνηση των βενιζελοσαμαραδων ολα θα ηταν καλυτερα.μην τσιμπατε ρε εεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11 σχολια μεχρι τωρα για το ιντερνετ.φατε ιντερνετ και πληρωστε τις υποχρεωσεις σας με ιντερνετ.αν κανατε τοσα σχολια και για την παρανομη κυβερνηση των βενιζελοσαμαραδων ολα θα ηταν καλυτερα.μην τσιμπατε ρε εεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 11 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΑΙ ΦΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε των 9,49 και 9,50, τι υπαινίσσεσαι, μηπως θέλεις να μας πεις τα γνωστά κουραφέξαλα.....<> Γιατί να μην βαλουν ελευθερο Ιντερνετ, αν εσυ θελεις να ζεις στον Αμαζόνιο πήγενε. Τι σχεση εχουν οι Βενιζελοσαμαραδες με το αιτημα που διατυπωνουν οι συνδημότες μας.
    Πήγενε στον Αμαζόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΣΥΝΑΙΧΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.

      Διαγραφή
  16. Η ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ -ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ .ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 5.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΑΣ.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  17. ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ.ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΚΑΙ ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΛΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.

      Διαγραφή
  18. Βαλτε ιντερνετ και στα χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βαλτε free wifi και στα χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.