«Το σώσε» για τις παιδικές χαρές!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην Τριφυλία με τις δύο παιδικές χαρές σε Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία! Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, την προπαραμονή Χριστουγέννων, πολύς λόγος έγινε για τις παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν στην Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους από το πρόγραμμα «Πράσινο Ταμείο»! Ερωτήσεις σε
υψηλούς τόνους για το πού πάνε τα λεφτά και ποιος ελέγχει τα έργα του ΕΣΠΑ, βαρύγδουπες αναφορές, εντάσεις, αιχμές, μομφές! «Παιδική χαρά», ωστόσο, θύμιζε το Δημοτικό Συμβούλιο! Για τις παιδικές χαρές στο Πράσινο Ταμείο υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής! Όλοι γνώριζαν και όλοι έχουν ψηφίσει, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Οικονομική, Επιτροπή τις σχετικές αποφάσεις. Υπάρχουν, βεβαίως, και τα πρακτικά ανηρτημένα στη Δι@υγεια! Είναι γεγονός πως τόσο στους Γαργαλιάνους όσο και στην Κυπαρισσία πολλοί κάτοικοι που είδαν τις παιδικές χαρές (!) αναρωτήθηκαν εάν κόστισαν 150 χιλιάδες ευρώ! Βεβαίως, και μόνο που ακούει κάποιος ότι κοστίζουν 150 χιλιάδες ευρώ, όντως προκαλείται! Είναι έτσι, όμως; Στη Δι@υγεια βρήκαμε τα εξής: Για το έργο «∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΙ∆ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» με προϋπολογισμό μελέτης 149.983,98 ευρώ, υπάρχουν αποφάσεις και του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής που είναι ομόφωνες. Υπάρχει μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Υπάρχει η Διακήρυξη των όρων της δημοπρασίας και περιγραφής του αντικειμένου. Υπάρχει η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της δημοπρασίας. Αναφέρονται, ακόμη, το Σύμφωνο Αποδοχής Όρων της απόφασης ένταξης (ΣΑΠΟ), η 79/2013 Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας η υπ’ αρ. 136/2013 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού και οι τεχνικές προδιαγραφές, η υπ’ αρ. 26517/2013 διακήρυξη του δημάρχου, η υπ’ υπ’ αριθ. 191/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία εγκρίθηκαν τα πρακτικά του διαγωνισμού. Υπάρχει η Σύμβαση Προμήθειας ποσού 142.484,77 ευρώ (με ΦΠΑ), την οποία καθένας μπορεί να διαβάσει (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B0%CE%9D%CE%A9%CE%97%CE%95-...). 

Η.Γ. 
ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.