Η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με φημολογούμενη υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου στη Τριφυλια

Αντιδράσεις προκαλεί στην περιοχή της Τριφυλίας, και κυρίως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο σε επίπεδο Μεσσηνίας όσο και κεντρικά, η φημολογούμενη υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου με δικό του ψηφοδέλτιο, «κόντρα» στο δήμαρχο
που επελέγη και εξελέγη το 2010 με το χρίσμα της Ν.Δ. έπειτα από προσωπική επιλογή του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά! Όπως μόλις χθες αναφέραμε σχετικά στο «Θ», εντείνονται οι διασπειρόμενες φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή της Τριφυλίας, αλλά και στο διαδίκτυο, πως ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Επικοινωνιών, Διοικητικής Μέριμνας και της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, έχει ήδη λάβει την απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος με δικό του συνδυασμό, έχει κάνει επαφές για τη συγκρότηση του συνδυασμού του και τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του επίσημα, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως θα το πράξει περί τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας! Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ίδιος ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος δε διαψεύδει αυτές τις φήμες, αφήνοντάς τες να αιωρούνται, από πολλούς ερμηνεύεται ως έμμεση παραδοχή της υποψηφιότητάς του με δικό του συνδυασμό. Στη Νέα Δημοκρατία δεν κρύβουν, πάντως, τη σφοδρή ενόχλησή τους, με κύκλους της να τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση και σε υψηλούς τόνους ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη φημολογούμενη υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου στην Τριφυλία. Παράλληλα, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις φήμες, είναι ενήμεροι για όλα τα τεκταινόμενα και για όλα τα πρόσωπα, τη στάση που τηρούν, τα βαθύτερα και πραγματικά αίτια αυτής και θα παρέμβουν δραστικά, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, διασφαλίζοντας τη συνοχή του χώρου και εξασφαλίζοντας την εκλογική νίκη!

ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.