Θριαμβευτικη νικη Κατσιβελα στον 1ο γυρο των Εκλογων.

Συμφωνα με τα καταμετρηθεντα τμηματα μεχρι και πριν λιγη ωρα ο υποψηφιος δημαρχος Π.Κατσιβελας με τον συνδυασμο ''Τριφυλια ξεκιναμε'' εξασφαλιζει θριαμβευτικη νικη και σιγουρα μεγαλο στατιστικο προβαδισμα για τον 2ο γυρο των Εκλογων καθως οριακα δεν καταφερνει προς το παρον να αναλαβει τη Δημαρχια απο την πρωτη Κυριακη.
Σημαντικο θεμα η αποχη των ψηφοφορων η οποια ξεπερναει το 50% και η οποια μαζι με τους συσχετισμους ισορροπιων και στηριξεων απο τους συνδυασμους που δεν προκριθηκαν αποτελουν σταυρολεξο για δυνατους λυτες.Βεβαια η σχεδον 20 μοναδες διαφορα ειναι σημαντικη και αποτελει ''οπλο'' για τον Π.Κατσιβελα εναντι του Ευσ.Ανδρινοπουλου ο οποιος πρεπει να ανασυνταξει τις δυναμεις του και να ενεργοποιησει συμμαχιες.


2 σχόλια:

  1. δεν ειναι αυτο το αποτελεσμα. διορθωστε μη γραφετε ανακριβειεσ εκτιθεστε κριμα γιατι τουσ νεουσ ο κατσιβελασ τους ηθελε για γλαστρες κ μαιντανουσ στοι συνδυασμο. τα ιδια φθαρμενα κομματοσκυλα βγηκανε. πολυ ομορφη ανανεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 20% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.