Μένει από απορριμματοφόρα ο Δήμος Τριφυλίας

Με ένα και μοναδικό απορριμματοφόρο έμεινε από χθες όλη η Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη μηχανική βλάβη το ένα από τα δύο εναπομείναντα απορριμματοφόρα που μαζεύουν τα σκουπίδια στην περιοχή - ενώ θυμίζουμε ότι προχθές το
πρωί κάηκε ολοσχερώς ένα απορριμματοφόρο του δήμου που ανήκε στην ΔΕ Κυπαρισσίας, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. 
Ετσι, με τη ζημιά που υπέστη χθες ένα ακόμη απορριμματοφόρο, όλο το βάρος πλέον πέφτει στο μοναδικό όχημα που έχει μείνει στην ΔΕ Κυπαρισσίας. Και με δεδομένο ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι αρκετών χρόνων και ταλαιπωρημένα, είναι άγνωστο αν το ένα μπορεί να αντέξει να σηκώσει όλο το βάρος της αποκομιδής των σκουπιδιών σε όλη την περιοχή. Εν τω μεταξύ ένα τεχνικό πρόβλημα κρατά καθηλωμένο και το απορριμματοφόρο που πρόσφατα νοικιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες στις ΔΕ Αυλώνας, Αετού και Τριπύλας. Ολα αυτά ενώ οι ζέστες σφίγγουν και η καλοκαιρινή περίοδος είναι προ των πυλών.



Κ.Μπουρας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/37575-aporrimmatofora-trifylia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.