ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας, Σας Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας ‘’ Η Τριφυλία Αλλάζει’’, δίνοντάς μας ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αλλά και την εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη διεκδίκηση της τελικής νίκης την Κυριακή 25 Μαΐου 2014.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, για τον όμορφο και πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί, με το ίδιο πάθος και ζήλο για να αλλάξουμε την Τριφυλία. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ενώσει όλες και όλους τους συνδημότες μας θα συνεχίσει τον έντιμο, ανιδιοτελή και καθαρό αγώνα για να πάμε τον τόπο μας ψηλά. Στον αγώνα αυτό, ακόμα και εάν δε μας επιλέξατε στο 1ο γύρο των εκλογών, σας καλούμε να συστρατευθείτε μαζί μας, μαζί με τα νέα και άφθαρτα στελέχη του συνδυασμού μας, που σηματοδοτούν την ανανέωση και τη σύγχρονη αντίληψη της κοινωνίας, για μια νέα πορεία του Δήμου μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τριφυλίας μας.

Ευστάθιος Ανδρινόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.